Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

njumobile - gdzie jest poważne podejście do klientów?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, chciałbym wszystkich przenoszących się do nju lub mających zamiar to zrobić ostrzec przed obsługą klienta i ruchami w tej sieci, przedstawię to obrazkowo:

98410424233321501909.jpg

20/06/2013 - dostałem informacje że wysłali, już 3h później dzwonił kurier wszystko ok. podjarany w chuj, jako iż ojca w domu nie było to przesyłka została przekazana pod adres gdzie pracuje i odebrana dnia następnego (21/06/2013). Jako iż miałem wtedy bal aktywowałem nr zaraz po balu bo to był dla mnie priorytet, zostałem powiadomiony że aktywacja nastąpi w pare godzin, oczywiście później przerodziło się to w 48h później w max tydzień, napisałem do obsługi i odpowiedź otrzymałem po 2 dniach (no jednak mają 30dni i dość szybko się wyrobili więc + ).

ifoucr.jpg
aktywacja nastąpiła +/- 1 przed upływem 48h czyli łącznie

4,5 dnia oczekiwania na aktywacje kary sim która miała być aktywna po paru godzinach

W tym momencie zaczęło się wysyłanie smsów, po jakiś 3h wbiłem na strone zobaczyć co i jak no i ku mojemu zdziwieniu zamiast oferty nju buzz ujrzałem nju zerowy i takie co to kurwa jest? No i poczytałem że jest to przejściowa oferta:

r2so1n.jpg

i obowiązuje mnie ona do czasu przeniesienia numeru od poprzedniego operatora, lecz wyczytałem, że można to zmienić od razu na nju buzz czyli te rozmowy bez limitu itd. wystarczy wejść w magiczny przycisk zmień w zakładce moja oferta, no więc wbijam ale owego przycisku nie ma ;_;. Piszę na fb to oczywiście spychologia stosowana proszę napisać do obsługi rozpatrzymy twoje zgłoszenie w ciągu 30 dni no to napisałem, przedwczoraj o 18:15 odpowiedź że przeciągu max 24h zostanie zmieniona moja oferta. Minęło do 48h postanowiłem napisać do nich ponownie na fb nie tylko w tej sprawie i otrzymałem taką oto odpowiedź:

boohk3.jpg

Na stronie pojawił się przycisk zmień lecz kieruje on mnie na zakładkę moje konto.

Obecnie to co powinno trwać max 12h trwa już 12dni i nie wiadomo kiedy nastąpi koniec

Zastanówcie się czy chcecie wybrać tą sieć.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

To jest odłam orange. Czego Ty się spodziewałeś bo tych idiotycznych reklamach?

Tylko mi nie mów ,że Ci się podobają bo wtedy wyjdziesz już na totalnego idiotę X D

Mimo wszystko wydaję mi się ,że to indywidualny przypadek i ,że ta sieć wcale nie jest taka

okropna. razmisz, rasta?

Opublikowano

Trochę źle się zachowali w stosunku do Ciebie. Moim zdaniem powinni działać jak najszybciej, ale w tym przypadku nie widać, jakiego kolwiek zaangażowania. Gdzie powinno to trwać 12h, trwa 12 dni, to lekka przesada. Rozumiem, że mają też inne Osoby, dla których muszą pomóc, ale jeśli tak wygląda ich pomoc, to nie zdobędą nowych gości.

Opublikowano

Nie liczyłbym na nic innego niż na totalną zlewkę, ciesz się, że ci odpisali bo bywa, że nawet nie odpiszą. Miałem przechodzić do NJU mobile ale znajoma mi powiedziała, że tylko trzepią kasę i na każdą prośbę się czeka nawet do 30 dni. Niestety ale teraz brak takich tanich i uczciwych sieci, chociaż jest kilka.

Opublikowano

Tak reklamy są bez sensu, ale ktoś kto zajmuje się u nich marketingiem jest na pewno kimś bardzo mądrym gdyż tworząc takie reklamy promuje sieć jakimś ziemniakiem i to głównie u gimbusów i już nawet dzieci z podstawówki które się tym kurwią przez co są lajki na fb.

Wybrałem sieć bo mają najlepszą oferte, jeszcze jest Play Mini Max gdzie jest tak samo ale to wyszło w tych dniach co ja nju zamawiałem

Nie jestem osobnym przypadkiem, jest wuchta ludzi co mają identyczne problemy. Nadal jednak mam nadzieje jeżeli chodzi o tą sieć.

Dziś przeglądając strone nju omal nie umarłem ze śmiechu, prowadząc strone tak wielkiego koncernu jakim jest PTK centertel (Orange) wykonują zmiany na żywca czyli edytują strone bezpośrednio na serwerze a nie na osobnej podstronie czyli jak coś sie zwali podczas dopracowywania strony pada wszystko.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Nju Mobile jest fajne tylko pod względem reklam. Dla mnie ta sieć jest pokroju Virgin Mobile... Musisz uważnie czytać wszystkie kruczki. Podobnie było z telewizją NC+. Takie mieli promocje i oferty dodatkowe, a de facto wszystko było płatne tylko oni tak umiejętnie sformułowali reklamę, że ktoś, kto nie czyta gwiazdek w ogóle by się nie zorientował.

Opublikowano

Akurat umowy i regualminy przeczytałem wszystkie ;). Ale ogółem jest tego tyle że można się zgubić ;c. Lecz czytałem opinie na większych serwisach i nie były one negatywne

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ja wiedziałem, że z tym nju będzie coś nie teges. Potwierdza to reklama, która na samym początku jest zniechęcająca.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Właśnie przeprowadziłem rozmowę z Panią z nju z której wynikło że zostałem wprowadzony w błąd, konsultant wysyłający maila zamiast wprowadzić 24h ustawił na koniec okresu rozliczeniowego zmiane taryfy, w ciągu 24h zostanie owy błąd naprawiony i otrzymam wkońcu tą taryfe. Mam nadzieje że to będzie koniec walki z tą siecią

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...