Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer dla graczy

Gość Steam343

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szczała, mam dwa pytania poniewaz jeszcze nie do konca ogarniam:

1. Jak zrobić spolszczenie/patcher/launcher poprostu tak aby osoba odpalała moj serwer przez zwykly skrot nie przez glowe sury, i co musze zrobic aby osoba zagrala na moim serwerze, czyli porty, koncowki 100 itp. (prosilbym bardzo o opisanie szczegolowo, dam pare limitow lajkow)

2. Co zrobic aby dana osoba mogla sie polaczyc z moja stroną internetowa poprzez ip z hamachi (bardzo prosze opisac szczegolowo, za pomoc pare limitow lajkow)

Bardzo prosze o pomoc, dam duzo limitow lajkow, tylko bardzo prosze ziomki xD pozdro all, bardzo dziekuje za każdą ogarnieta odpowiedz

Opublikowano

Ty musisz mieć wyłączonego antyvirusa/zaporę, launcher z koń 100 lub z normalną (To działa różnie).

Co do tego wystarczy zmienić metin2.bin lub metin2client.bin na metin2.exe lub metin2client.exe.

Co do strony musisz zainstalować program xampp, odpalić apatche dać stronę do folderu htdocs.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

ok dzieki ziomek, a podesle ktos tutka albo wytlumaczy jak zrobic autopatcher, chodzi mi o to aby sam patchowal to co ja edytowalem na serwerze/w cliencie xD

Opublikowano

dzieki ziom, a moglby ktos wytlumaczyc krok po kroku ? patcher moze byc nawet taki jak na pl-u, zeby tylko pobieral nowe pliki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...