Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak zagospodarować fundsy

kingflame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam do wydania 7900 fundsów. I w sumie nie wiem na co, bo mam mg36+vipery+stabilizująca+zasięgowa. Klamki nie potrzebuję. Zastanawiam się czy nie zostawić sobie 2,5k na Qbb i teraz kupić sobie pakiet z boosterami. Więc zostają 2k. Niewiele, ale może jakieś dodatki? Jakie?

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano

W końcu ile masz? Piszesz, że 7900, a chcesz kupić boostery z 7999. I mówisz, że zostanie na qbb. To wynika, że masz ponad 9000F.

Ahmedcreep,nie starczy mu 7900 na szturmowca, bo jest koszt 2099+7999f.

Opublikowano

Jest pakiet 30d cr boost + xp boost za 3,5k :) Klamkę mam M9, ale nie używam. Zrobiłem błąd bo stworzyłem sobie drugą postać- szturmowca, ale nie chcę nim grać :/

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Opublikowano

Ja bym radził zainwestować w jakąś M-kę Elite, bo może się jednak przydać. A jak na pewno nie będziesz używał to albo na drugi slot (choć niezbyt się opłaca MG+QBB), albo na kiedyś zostaw. Może będzie lepszy pakiet.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Właśnie się zastanawiam czy nie wydać wszystko na stworzenie snajpera. Ostatnio mi się jakoś zajawka na snajpera ujawniła :). W sumie to do medyka już niczego nie potrzebuję. Na snajpera zostanie mi 6120 fundsów, więc biorę zestaw brutalnego :)

Opublikowano

na snajpera to pakiet z m95+ pakiet z M24, wtedy masz m95 i precke, lub jak miał byś więcej funds to jtiger i pakiet z m24 i precka do jtigera.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Co do snipera to dokup troche funds i kup JTriger i z l96 i te dodatki wstaw do SKS (SKS jest z pakietem wraz z Scutergun czy jakos tak).

Piteraskwiat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...