Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dysksuja]czego będziemy się spodziewać w patchu 3.9

kluczyk2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie ja słyszałem że gold za kille i first bloody się zmniejszy co oznacza że dzieci które lecą całą mapę po fraga będą miały gorzej :)

lo6i.jpg

Masz problem? Wrób to co Happy i zeżryj jakąś rybkę :v

Opublikowano

nie większą lecz ogromną np za last hita dostajemy 15-25 golda a za grubasa(większego minonka z armatą) 47 co oznacza że w 20 last hitah mamy około 260 golda jeśli były tam 2 grubasy co oznacza że za killa dostajemy teraz 300 golda - 25% = 235 golda po patchu :)

lo6i.jpg

Opublikowano

@up jesteś pierdzielonym geniuszem ja szukałem czego można się po nim spodziewać a tu odpowiedź sama się pokazuje :D

lo6i.jpg

Opublikowano

nerf W aatroxa, buff na jego E, zmniejszenie CD i zwiększenie dmg.

Nerf Q nunu do poziomu takiego jak był wcześniej (1 lvl - 500 dmg, a nie 600 jak teraz)

Nerf lux? (bardzo bym chciał)

Buff może udyra bo wychodzą skórki to trzeba opeka zrobić :D

Nerf ryza !:D:D

Anty cheat -jakby to wprowadzili to bym wyśmiał połowę forum :D

Opublikowano

Nerfa Aatroxa ^^ i jego OP heala co 3 atak ^^

Aatrox nie jest op. Sustain podobny do xina (większy jedynie gdy mamy mniej niz 50%hp), hpcosty, Q z żałosną animacją którą łatwo przerwać.

652601399840421198520.png

Opublikowano

@Up nie mówie że jest Op tylko ma heala dośc dużego ogółem wedłóg mnie łatw go zabić np takim tryndamerem

1_5565b449c02ad.png

Grafika wykonana przez StitchART

Opublikowano

Ja jestem najbardziej ciekaw co zrobią z Aatroxem nafeedowany jest nie do zjechania, taka odnowa hp i szybkosc ataku ze ja pierxxxx wedlug mnie bd nerf, ale powinni mu podrzucic troche hp jak dla mnie za mało na poczatek gry.

Postsmeter

5-10-15-30-60-120-240-480-960-1920-3840-7680-15360-30720-61440-122880-245760-491520-1000000 ;P

____________^_______________________________________________________________________

Opublikowano

Ultimate. I mam nadzieje ze już teraz dadzą buffa dla olafa i jakieś skuteczne nerfy.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@3Up Riven z tanieje? Fajniee

@Topic Ja myślę że znerfią Aatroxowi W i buff ną jakąś postać która wcale tego nie potrzebuje :D

Opublikowano

nerf W aatroxa, buff na jego E, zmniejszenie CD i zwiększenie dmg.

Nerf Q nunu do poziomu takiego jak był wcześniej (1 lvl - 500 dmg, a nie 600 jak teraz)

Nerf lux? (bardzo bym chciał)

Buff może udyra bo wychodzą skórki to trzeba opeka zrobić :D

Nerf ryza ! :D:D

Anty cheat -jakby to wprowadzili to bym wyśmiał połowę forum :D

szczerze to też mnie korci żeby wyśmiać ludzi z bol'em :) buff udyra sam nim gram jest moim mainem na jungle i topa na topie niszczy nawet atroxa na jungli ganki robi się tak przyjemnie że nie ma bata by ktoś przeżył nie sądzę by zrobili mu buffa ale jak zrobią te będzie fajnie ale nerf nunu to on i tak może używać tego tylko na potwory dzięki czemu ma różne buffy (cieszę się że to wprowadzili) oraz hela nawet nie myślcie o nerfie jego ulta :)

lo6i.jpg

Opublikowano

Morello ostatnio napisał, że żałują, że tak bardzo znerfili Olafa i orzekł również, że nie cofną oni tych nerfów czy coś, lecz dostanie buffa, jestem ciekaw jakiego ;). Dojdzie ultimate skin udyra, zmieniona pasywka dravena, zmieniony master yi (wizualnie oraz alpha strike przeliczniki pod ad) i może rework xeratha

Opublikowano

przelicznik ciosu alfy pod ad!?!? pewno go zrobią teraz za 6300 ale nie wiem wiem jednak ze będzie wtedy koksem niezłym i fakt muszą zmieńić pasywke dravena bo tak naprawdę jej nie ma :/

lo6i.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...