Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Propozycje na temat serwera marzeń - zapraszam

MeCa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do Was parę pytań bo tworząc serwer zależy mi na graczach aby miło im się grało tak więc piszcie co byście chcieli zobaczyć na serwerze 'waszych marzeń' wolicie może powrót do klasyki czy może wiele nowości, oraz jaki exp preferujecie czy kostiumy, pety, sytem energii będzie mile widziany, czy chcecie aby był 6 taniec? oraz skyboxy? liczę na waszą inwencje, wasze pomysły będą bardzo istotne gdyż chciałbym o opinie z poziomu gracza żeby to im było jak najlepiej ;> Napiszcie wszystkie wasze pomysły, a ja to zmontuję w jedną solidną całość ;)

Opublikowano

no to ja sie wypowiem ^^
zrob cos pod CSYT2, zzyok, zzyt2... czyli stare ale bardzo jare serwy
co musi byc na serwie...? 80% zgodzi sie z tym, aby nie bylo teraznijeszych zbroi, jakies zielone stalki czy jakies tam... poprostu stal--->hwang--->sr.Hwang i najlepszy hwang czyli zloty ^^
a z broni no to np bojowy miecz--->syrek--->smiercio... szpon--->swiety miecz---> baron;) takie jak ze starych serwerow. max lv 125. staty 95. koniecznie exp w red lesie do 90 przynajmnije ^^ potem atlantyda czy cos ^^ poprostu.. stare dobre czasy. na bron expicka od +6 po 2 perelki dac, perelki ze smokow i innych bosow. ktore by sie respily na kazdych z map co 30min np ^^ tak jak kiedys. 6/7 owszem, ale bez bonusu na klasy .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...