Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Assassin-Craft [DEDYK 24/7][Minecraft 1.6][FREEBUILD+SURVIVAL][PvP gildijne na koniach :D][0 LAGÓW][Nowe ENCHANT EQ] ZAPRASZAMY :D

rohbar1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

de45.png
Witamy wszystkich odwiedzających tą prezentację :)
Dzisiaj prezentuję wam 4 EDYCJĘ SERWERA ASSASSIN-CRAFT !!!!!!!

Jest już to moja 4 edycja serwera, jest to serwer w wersji 1.6, czyli mamy update z konikami :D. Konie u nas nie będzie łatwo zdobyć ale zawsze są jakieś ułatwienia ( nie mówię tutaj o cheatach a o labiryntach w których jest eq itp... ). Mamy nowe pluginy które mogą umilić wam całą przygodę z serwerem :) W tej edycji mamy więcej receptur na ekwipunek itp. W poprzedniej edycji mieliśmy problem z gildiami ponieważ każdy mógł sobie je zakładać, w tej edycji mamy dla was gildie za itemy więc już nie będzie takiego spamu gildiami :)

x2r.png

SLOTY: 40
END: TAK
NETHER: TAK
PVP: TAK
KONIE: TAK
TYP SERWERA: FREEBUILD + SURVIVAL + ZABIJANKI

VERSION: 1.6
IP: f1.owncraft.pl:6213
EVENTY: CODZIENNIE WIECZOREM :)

SERWER OFERUJE:

- nowe enchant eq

- enchantowanie tego samego itemu wiele razy

- nowe receptury

- nowe gry między innymi EnderPearlGame :)

- Parkour z koniami

- Wyścigi konne

- pokoje nagród ( chwilowo OFF :D )

- PvP z koniami

- Większe działki

- Wyspy

- Dużo eventów

- Dużo expiarek

- Ciekawa rozgrywka na PvP :)

- Zwiększony EXP

m622.png

Pluginy wszystkie które sprzyjają atmosferze serwera, większość są to skrypty aby nie było lagów ;)

857.png

[HeadAdmin]Avartess (wczesniej nick Altaire007)
[HeadAdmin]DrDemo
[Administrator]Sebi
[builder]Adwis
[builder]Assasa

ref
Opublikowano

Działa na minecraft by zyczu. -,- Launcher jest do pobrania na naszym forum. I działa ciągle. Dla tych co nie umią wejść i ustawić to przykro mi... Miałem już takich przypadków z 20 wkońcu jakoś to pobrali bo dałem link... polecam ten launcher. :)

Opublikowano

Nie polecasz ponieważ jakiś typ Ci wszedł i reklamował mój serwer?? hahahah, jeśli to byłem ja, to pokaż mi wycinki z konsoli :) A jeśli to nie byłem ja to proszę o usunięcie tego hejtu bo jest bez podstawny. :)

Opublikowano

@up Nic ci pokazywać nie musze. To co robisz jest żałośne i nie myśl sobie że w ten sposób zdobędziesz graczy, W ręcz przeciwnie wyjdziesz na idiote. A co do serwera to jedno wielkie gówno nic tu nie ma... 0 zabezpieczen.. Po huj okłamujecie że serwer ma 40 slotów? Zwykła gówniana 15 slotówka... W dodatku multireklama.. Zaraz Cie zgłosze.

Opublikowano

Hahaha, powiedział ten co ma zabezpieczenia... i wgl, słuchaj to że na twój serwer wchodzą jacyś ludzie i reklamują mój serwer bo lubią to nie moja wina. A to że ty odrazu zganiasz na mnie i nas ekipe serwera to jest żałosne. hahah 40slotów ma a twój nie? Z twojego serwera to jest jedno wielkie gówno bo full kopiarek :) Tak wiem widziałem :P

Opublikowano

Wchodzą bo im kazałeś, Ty chyba nie widziałeś ile mój serwer ma slotów i ile graczy gra.. Gówno? Mówisz o swoim? I tak wam nie odpuszcze :D elo

Opublikowano

A skąd wiesz że im kazałem, widać właśnie kasiore się ma ale rozumu to chyba nie :) jeśli bym chciał to bym sobie zrobił tylko wole inwestować w coś co nie jest virtualne ELO :)

ref

Opublikowano

Działa na minecraft by zyczu. -,- Launcher jest do pobrania na naszym forum. I działa ciągle. Dla tych co nie umią wejść i ustawić to przykro mi... Miałem już takich przypadków z 20 wkońcu jakoś to pobrali bo dałem link... polecam ten launcher. :)

Ja ten launcher z rok używam :DI wbije zaraz zobaczymy jak sie prezentuje :D

e734156f6eeb582f017b276b29ec0310.jpg

Opublikowano

serwer to totalna porażka spawn okropny porozwalany jak po jakiejs wojnie style niedopasowane bo zamki i machiny nowoczesne? nie pasują a dotego w sklepie jest wiekszość rzeczy,przy wejsciu na serwer dostajemy diax narzędzia i 30pieczonych befsztyków .....

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

FreeBuild... jest to serwer bardzo ułatwiony PvP, haha machiny nowoczesne co chcesz przez to powiedzieć? :)

Opublikowano

Nie nie musisz pobierać launchera naszego, wgraliśmy launcher po to aby gracze którzy nie umieją pobrać u nas pobiorą :) strona serwer:

www.assassin-craft.xaa.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...