Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] postacie

Rayuga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć! gram wraz z kolegami w tą grę i mam pewno pytanie. Gram osobiście czarodziejem, i mój dmg czarodzieja w porównaniu z Łotrzykiem, Klerykiem jest malutki. Czy to się wyrówna na którymś levelu? Bo niewiem czy opłaca się dalej grać tą postacią;)

Opublikowano

Zależy na 60 dosyć duże zadaje obrażenia z dobrym setem i jak dobrze rozwiniesz featsy, ale według mnie nierówna się do rogala.

Opublikowano

a możesz podać w miarę dobry "set" i te "featsy", niezbyt wiem o co ci chodzi bo jestem trochę zielony w tej grze ;P

Opublikowano

Set jest to komplet całego twojego ubioru czyli. zbroja, maska, buty itd na ,którego będziesz zbierał 60 levelu bo na wcześniejsze levele nie opłaca się. Featsy są to bonusy poprawiające statystyki naszej postaci w, których rozdaje się punkty ogólnie featsy dzielą się na trzy drzewka, gdzie będziesz wybierał tylko jedno i rozwijał ,któdre ci się podoba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...