Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Minecraft 1.6.1 by zyczu! Ostrzeżenie!

Deporx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UWAGA!

Chciałem was wszystkich poinformować, że launcher który został stworzony przez pana zyczu posiada keyloggera! Posiadamy dowody dzięki znajomemu informatyku, dzięki któremu to odkryliśmy! Radzę wszystkim usunąć tego launchera jak najszybciej, ponieważ wyciąga on hasła każdej z stron na których się zalogowaliście. Proponuje dokładnie przeskanować komputer lub skontaktować się z jakimś informatykiem, który pomoże wam w tej sprawie! To nie jest oszustwo, mówię wam prawdę! Nie instalujcie tego!

Mam nadzieję, że pomogłem niektórym z użytkowników!

Pozdrawiam!

Nowicjusz
Opublikowano

wystarczy samo usunięcie plików ?

S413yXI.png

Kliknięcie + nic nie kosztuje a jak wiele daje.

Opublikowano

jozson antyvirus nie koniecznie musi to wykryć. Mój znajomy musiał ściągać całkiem innego antyvirusa by mu wykrylo to gówno. Powiem wam jak to działa: Zbiera adres MAC, IP, Login, Haslo / koduje w sha1 i wysyla na ip serwera zycza. I w taki sposób zyczu zbiera hasła itd itp.

@up Usunięcie plików nie wystarczy. Musisz usunąć plik który za to odpowiada, lecz nie usuwaj wszystkiego jak leci, ponieważ możesz spieprzyć sobie system.

Opublikowano

Nie wydaje mi sie, wiesz czemu? Virustotal każdy plik zeskanowany wysyła do cztedzuestu iluś firm antywirusowych którzy ręcznie go sprawdzają, nie ma mowy, żeby jeszcze byl niewykryty.

Nowicjusz
Opublikowano

Avast w całym exe i w .minecraft by zyczt nic nie wykrywa

S413yXI.png

Kliknięcie + nic nie kosztuje a jak wiele daje.

Opublikowano

Potwierdzam, to całe by Zyczu to jedno wielkie gówno.

Zwykły launcher Minecrafta jest najlepszy... <3

Brak sygnatury. :3

Opublikowano

Przeskanowałem cały komp OTL, nie ma żadnych podejrzanych gówienek. Full skan, więc nie byłoby czegoś co by mu nie umknęło. Albo ktoś chce zycza udupić, albo po prostu nice bonzo.

Opublikowano

Czyli fakt, skoro byłby to keylogger to log z otl by coś wykazał, no ale nie korzystam zbytnio z zapisywania hasła więc bać się czego nie mam. =D KeePaas górą

http://isup.me/zyczu.pl

http://isup.me/minecraft.zyczu.pl

Spróbujcie na 1.5.2 wejść na: 178.252.28.200:25565

Pozdrawiam Patryka, najlepiej żeby nikt nie pobrał to żeby strona nie działała! =D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...