Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[30D]xavierxcreper

Lord Zeus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Tutaj xavierxcreper . Chciałbym odwołać się od bana . Dlaczego ?

Dostałem niesłusznie bana za " ref linka " ja tylko podałem LINK do lauchnera 1.6.1 dla no premium bez wirusów .

Mówiłem ,że to nie reklama więc nie wiem za co ten ban .

O co chodzi ? Regulamin znam bardzo dobrze , pisałem ,że to nie jest reklama , wirusy czy coś . Więc za to ten ban ?

Proszę o odwołanie .

@EDIT !!!. Ja nie dodawałem tego pliku na ten serwis .

Ja na tym nie zarabiam !

Tylko dałem link od autora tego lauchnera , i podałem ,żeby nie ściągali keyloggera ( mc by zyczu ) .

Opublikowano

Link podany byl w formie reflinka adf.ly. Dodatkowo nie było skanu. :-)

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Przepraszam za 2 konto lecz tam dostałem bana ( Bjurgen ))

Tu masz skan :) :

https://www.virustotal.com/pl/file/ca1b973f83335a67d3d858040e6cb20ab4f945651154c7621823b34c5b5ef2ff/analysis/

Dość tego za 30 dni wracam na moje stare konto zbanowe za " ref link ". Proszę mnie nie banować , to moje konto zastępcze gdy bym chciał coś poszukać posprawdzać , pościągać różne programy , pomóc innym .

Opublikowano

Mało ważny jest w tej chwili skan. Podałeś reflink (adf.ly) i za to dostałeś bana. ;-)

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...