Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Molten Wow - Ragnaros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od kilku dni gram na serverze molten wow wotlk rangaros i ciągle mam dc podczas logowania bywa że nawet 20 razy mam dc mianowicie wpisuje passy wybieram postac konczy sie ladować i dc. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Możliwe, że na serwer wprowadzają jakieś łatki spróbuj na jakimś innym serwerze i napisz co się dalej dzieje, ogólnie molten to pobugowany serwer

Jeśli pomogłem daj + ;)

Pamiętaj nie jestem maszyną od wszystkiego, jak masz jakiś problem związany z WoW pisz, a chętnie Ci odpowiem ;)

Jo mój Hunt :)

http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Taptak/simple

World of Warcraft Helper

Opublikowano

Okej wejde na sunwella i sprawde co sie stanie :D

Na sunwellku wszystko git loguje sie i nie ma decek a na moltenie juz z 2 godziny się bawie ;/

A serwer napewno działa jak należy ?

Z tego co poczytałem to zbugowany server itp ale gra ponad 4k ludu na tym realmie na którym ja chcę ;/

Non stop to samo ludzie pomocy.

Opublikowano

Gre instalowałeś sam czy ściągnąłeś gotowego klienta ? Kiedyś tak miałeś czy dopiero teraz ? Usuń cache .

Gotowca sciagałem pustego ze stronki sunwella, pierwszy raz tak mam.

Bonzo im hackuje servery.

Jak gra tak dużo to może po prostu są przeciążenia. Wina leży po stronie servera

Najprawdopodobniej bo na innym ralmie / servie jest git zednych dc ani nic

Udało mi się zalogować na 3 minuty i zobaczyłem że na sam start mam +15k ms to jest masakra! Na innych serwerach mam max 150

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...