Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kompania Graczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Rok temu kupiłem grę, dzisiaj patrzę - w pudełku jest kartka z kompanii graczy i pisze "Gratulujemy! Wygrałeś! blablabla". Mam zarejestrować grę, ale przy tworzeniu konta wymagają dość osobistych informacji. Wiecie co oni dają za takie wygrane? Warto robić konto dla tego?

Opublikowano

Wydaje się, że to dość zaufana strona, którą popiera wiele osób, także możesz spróbować, ale pewności nie ma. Nie mam pojęcia co mogą dać za wygrane, chociaż jeśli ta strona sprzedaje gry, to być może jakiś sprzęt elektroniczny, słuchawki etc. albo po prostu jakaś gra.
Chociaż może najpierw lepiej się z Nimi w jakiś sposób skontaktować, równie dobrze mogą powiedzieć, że oferta wygasła skoro jest to sprzed roku.

Opublikowano

Jeżeli to jest firma produkująca gry, to jakim prawem ma być niezaufana? Aktywuj i się nie bój o nic : ) Nic Ci się nie stanie. To tak jakby się bać aktywować gier na Steam'ie bo mogą Ci je ukraść czy coś innego... Przykład głupi, ale adekwatny do pytania :P

Opublikowano

Tyle że nie wiem czy dozwolone jest mieć nastawione na 18lat a inne dane prawdziwe. Chodzi mi o to że jakbym nastawił mój prawdziwy wiek a wygrałbym grę na 18lat to mogliby mi jej nie dać. O ile to jest gra.

Opublikowano

@up moze chca dac flaszke wodki ;)

@top nie ma sie czego bac. mozesz aktywowac smialo.

Znając życie i tak to będzie coś bezwartościowego. I nie chce mi się wymyślać żadnych nieprawdziwych danych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...