Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MovieStarPlanet] Kilka pytań

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Czy posiadanie kilku kont jest dozwolone? Jeśli
tak to czy za ocenianie swoich filmów z tych innych kont jest karane
banami czy nie?
2.Czy jeśłi ktoś użył cheata i przez ponad rok nie ma bana to jaka jest szansa (w %) że nagle dostanie?

Co do pierwszego pytania to w regulaminie MSP (

http://www.moviestarplanet.pl/terms.html

) Tu nic nie ma. :O Więc nie wiem..

2. Nie wiem czy użyłam cheatu na tym koncie czy na poprzednim więc...

Daj +..

.. i oceń profil :)

Opublikowano

1) Jest to robienie po prostu multikont więc jest to nie dozwolone. I ocenanie swoich filmów z innych kont, jest karane, byc może nie banem, ale na początku zwykłym pouczeniem.
2) Wątpie. Nie raz zdarzało się, że w innych grach użyło się cheata, i nic nie było, tak samo w tym przypadku. Bynajmniej ja nigdy nie dostałam. Ale jeśli jest to gra przeglądarkowa, jest możliwość, że mogą przeglądnąć baze danych, chociaż wątpie, że komuś po roku będzie chciało się sprawdzać, akurat Twoją :)

Opublikowano

@UP aha, więc nie mam się czym martwić o to, że dostane blokade za cheata? Bo ja nawet nie wiem, czy ja to z tego kotna, szansa to może 40% na 100, że tak.. :P Więc.. mam się martwić i wg?

A co do multikont, to jak ktoś się połapie to dostane na początek upomnienie lub bana na kilka dni lub tygodni? Jaka jest szansa, że dostanę za to perma? (dużo osób tak robi,ostatnio było jak tak zrobić na MSP ktoś zrobić artbooka, było 100 komentarzy, typu ja też tak zrobie, i co, nie podostawali banów ^.^ A o tym, że mam te multikonta to wiem tylko ja i 9 letnia kuzynka która gra ze mną.. ale ona nie wie, że tak nie można xD)

@EDIT a i czy jakby mnie zbanowali to dałoby to coś jakbym im napisała, że to koledzy z klasy do mnie przyszli i na moim kompie graliśmy w MSP i mi komentowali i oceniali filmy itp, i graliśmy wg, bo była u mnie biba MSP xD?!

Daj +..

Opublikowano

Nie masz czym :)
Możesz dostać upomnienie, jeśli się skapną, a jeśli Ci nie odpuszczą, jakiś tam krótki ban i Ci odblokują. Szanse nie są jakieś wielkie.
Nic by to nie dało, gdybyś napisała, że to Twoi koledzy. Dawniej pamiętam jak grałam w 4s i dostałam bana, to wytłumaczenie (prawidzwe) że nie ja coś zrobiłam itd.. nie było uznawane. Oni biorą to tak : Twoje konto, czyli to Ty. Nie uznają innych osób i żadnych wytłumaczeń, traktują to trochę inaczej. Jeśli stało się to z Twojego konta, to na pewno Ty, a jeśli nie, nie było trzeba podawać pasów, czy coś takiego.. nie biorą się na żadne wytłumaczenia :)

Opublikowano

Ale mi nie chodzi o moje konto :D... tylko o te multikonta, że to od moich kolegów i byliśmy u mnie to mi zrobili ocenianie filmów.. D: Ale chyba ci chodzi o to, że to w tym i w tym przypadku. Ey chwila! Ja mam w domu 3 kompy, które mają takie samo IP... mogę powiedzieć, że moi bracia też w to grają u siebie na kompach? Bo ja mam router ;D

a za ten cheat z przed roku jak go wg na tym koncie używałam to co, jest tak jak na przykład w nostale, że najpierw ban na miesiąc lub więcej (czyli takakby ostrzeżenie) a później perm jak użyje jeszcze raz? Czy to odrazu perm?

@EDIT : a i, żebym dostała to upomnienie za multikonta to ktoś musi mnie najpierw zglosić nie? (bo jak tak to jestem bezpeiczna, bo dużo osób tak robi i nikt nikogo nie zgłasza a po za tym tam 70% to dzieci poniżej 11 lat.. ;D)

Daj +..

Opublikowano

To jak najbardziej :)
Ja również mam router, więc .. :D
W MovieStarPlanet dostałabyś pierwszo jakieś pouczenie, ale bez obaw, póki Ciebie ktoś nie zgłosi. W grach mmorpg ,typu nostale, 4story itd.. nie ma pouczeń. Od razu dają bana, to zależy od regulaminu. Np. w 4story, za jakieś wykroczenie, możesz dostać 7 raz 2tyg. a czasem i nawet perma. Wszystko zależy od sytuacji. I wątpie, że ktoś, by Ciebie sprzedał :D

Opublikowano

Uff to fajnie : D Dzięki, czyli nie mam się czym martwić i sobie mogę grać/ :D

Daj +..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...