Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Czy pojdzie mi...

QuarK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cześć :P

W tym poradniku(o ile można traktować to jako poradnik) przedstawię wam wymagania gier z serii GTA.

Postanowiłem zrobić ten temat, ponieważ z tego co zauważyłem niektóre osoby założyły tematy

z takimi właśnie zapytaniami.Nie wiem czy wam to pomoże, bo nie każdy zna się na PC.

Nie zauważyłem w dodatku takiego temat,co oczywiście mnie bardzo dziwi.

GTA I

Pentium 200 MHz, 64MB RAM

GTA II

Pentium II 233MHz, 64MB RAM

GTA London 1969

- - -

GTA III

Pentium II 400MHz, 64MB RAM, akcelerator 3D

GTA Vice City

Pentium III 1,2GHz, 256MB RAM, 32MB akcelerator 3D, 1.5 GB HDD

GTA San Andreas

Pentium 4 1.4 GHz, 384MB RAM, karta grafiki 128MB (GeForce 3 lub lepsza), 4.7 GB HDD

GTA IV

Core 2 Quad 2.4 GHz, 2 GB RAM, karta grafiki 512 MB (GeForce 8600 lub lepsza), 18 GB HDD, Windows XP/Vista

GTA: Episodes from Liberty City

Core 2 Quad 2.4 GHz, 2 GB RAM, karta grafiki 512 MB (GeForce 8600 lub lepsza), Windows XP/Vista

GTA: The Ballad of Gay Tony

Core 2 Quad 2.4 GHz, 2 GB RAM, karta grafiki 512 MB (GeForce 8600 lub lepsza), Windows XP/Vista

GTA: The Lost and Damned

Znajdują się tu praktycznie wszystkie części seri Grand Theft Auto,czyli kultowego GTA!Mam nadzieję ,iż wszystko napisałem jasno i ktoś tu zajrzy. Pomimo ,że powód dla którego zrobiłem ten "poradnik" jest napisany wyżej, to pragnę dodać ,że jeżeli taki temat już był,to przepraszam ale nie zauważyłem go.Powodem mogło być np. złe otag'owanie temat, albo po prostu jego brak.

Autor Tematu: QuarK

Data: 2013-07-02

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...