Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co według was przyda się zainstalować?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż wujek kupił dzisiaj czy wczoraj gazetkę PC Format i była tam płyta z różnymi programami do Windowsa i się zastanawiam co może się przydać? Wiem, ze to zależy ode mnie co mi potrzebne ale nie wiem co jest warte instalowania bo nie kojarzę nazw prócz GIMPa.

PEŁNA WERSJA :
- TrustPort internet Security 2013

- Steganos Password Manager 2012

- Ashampoo WinOpitimizer 2013 (to zmniejszy lagi czy jak? xD)

- eXtreme Music Manager 1.0

10xUżytkowe

- Alaskan Landscape Theme

- Brewtarger 2.0.1

- Dexpot 1.6.8

- Earth Alerts 2013.1.54

- GIMP 2.8.4

- Lego Digitial Designer 4.3

- PowerDVD Player 0.7 (trial)

- Wordpress 3.5.1

- YoWindows 3.0.147

Wiem, że jest coś takiego jak google ale może ktoś z was korzystał z jakiegoś programów z wyżej wymienionych i może coś polecić. Bo nie zamierzam wszystkiego instalować bo szkoda miejsca i czasu.

Najbardziej mnie zainteresowało Ashampoo WinOptimizer 2013 tylko nie wiem czy to jest do zmniejszenia lagów w systemie czy coś w ten deseń - po prostu sugeruję się nazwą ;D

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

WinOptimizer czyści system z niepotrzebnych procesów itp., przez co przyspiesza działanie systemu (szybsze otwieranie, wczytywanie, brak zacinania). Nie zaszkodzi zainstalować ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Wszystko pobierzesz z neta. Nie rozumiem, po chuj to kupować.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Może najlepiej przeczytaj opis, każdego z programu i wywnioskuj co będzie Ci potrzebne a co nie. Moim zdaniem bez sensu kupować takie czasopisma tylko, po to, żeby zobaczyć jakie są programy na płycie, no chyba, że jest coś fajnego (np. pełna wersja antywirusa, licencja na 180d).

Opublikowano

Zdecyduj co tobie się przyda i instaluj

btw te gazetki są chuja warte lepiej wejść na jąkąś stronke z programami i wybrać sobie co potrzebne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...