Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wlam na serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, zaczelem reklamowac tu moj serwer no i zaczeli ludzie wbijac i teraz polowa ludzi pisze mi ze serwer jest niezabezpieczony mozna wlamac sie do konsoli i inne takie i mowia ze mam im podac dane na maszyne i ze mi wszystko zrobia zabezpiecza serwer. Po stracie premium juz nikomu nie wieze wiec chce sie tu zapytac o co w tym chodzi i jezeli to prawda to co mam zrobic nie chce podawac nikomu danych z gory dzieki za odpowiedzi pozdrawiam ;)

Od reklamowania mamy dział.

Opublikowano

Wciskają Ci kita, nie wierz im...

no wiec tak mysle kolega mial na tym samym hostingu tez mu tak spamili i chyba nic nie robil nikt mu sie nie wlamal musze z nim pogadac

Opublikowano

Jeśli chcesz kogoś profesjonalnego to poszukaj właśnie na MPCForum, ale pamiętaj o jakiejś rozmowie na MPC. A jeśli tak na prawdę żadnego włamu nie było to po prostu daj sobie spokój z nimi i banuj z powodem admin ma zawsze racje

Opublikowano

Najlepiej załatw sobie jakiegoś dobrego technika co ogarnie ci serwer masz pełno ogłoszeń na forum..

Opublikowano

Jeśli chcesz kogoś profesjonalnego to poszukaj właśnie na MPCForum, ale pamiętaj o jakiejś rozmowie na MPC. A jeśli tak na prawdę żadnego włamu nie było to po prostu daj sobie spokój z nimi i banuj z powodem admin ma zawsze racje

Najlepiej załatw sobie jakiegoś dobrego technika co ogarnie ci serwer masz pełno ogłoszeń na forum..

czyli ze jest mozliwosc wlamu ?

Opublikowano

Niby jest, ale skoro Twój serwer tak na prawde nie wprowadza żadnych nowości i nie rozrasta się szybko to nie masz się czym bać, chyba, że faktyczie Twój serwer jest unikalny - najlepiej wtedy wywal Essentials i załatw sobie inne pluginy/skrypty od tego. Ja bym na Twoim miejscu to ignorował.

Opublikowano

no wiec tak mysle kolega mial na tym samym hostingu tez mu tak spamili i chyba nic nie robil nikt mu sie nie wlamal musze z nim pogadac

Nie musisz - Poprostu robią Cie w wała, włam będzie jak podasz im te hasło... To jest taki sam kit jak "Administrator VAC", który piszę do użytkowników steama, że niby używałeś czitów i musisz podać im Hasło, a oni to sprawdzą, krótkomówiąc JEDEN WIELKI FAKE

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Niby jest, ale skoro Twój serwer tak na prawde nie wprowadza żadnych nowości i nie rozrasta się szybko to nie masz się czym bać, chyba, że faktyczie Twój serwer jest unikalny - najlepiej wtedy wywal Essentials i załatw sobie inne pluginy/skrypty od tego. Ja bym na Twoim miejscu to ignorował.

czyli ze miec to w dupie ? serwer ma 10 slotow to takiej straty nie bedzie jak zrobia cos to wlasciwie moge zamknac ten serwer i za kase ktora zostalo kupic inny

Opublikowano

Ale skoro na inny wgrasz tą samą paczkę. Skoro masz te 10slotów to faktycznie połowa graczy która wbiła to jakieś 10 napalonych na darmowy serwer dzieciaków, skoro zrobiłbyś subkonta mógłbyś usunąć. Ignoruj ich.

Opublikowano

Szczerze mówiąc zawsze jest szansa na włam ale ty raczej nie masz się o co martwić, jakoś super popularnego serwera nie masz - oni na sto procent Cię straszą.

Jak już będziesz chciał się upewnić to załatw kogoś kto się na tym zna - technicy i tak dalej, tu jest ich dużo wystarczy znaleźć kogoś ogarniętego i zaufanego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...