Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usuwanie postów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Pisałem do Miyoshi która sprawę olała więc nie gadać, abym pisał do GM.

Chodzi o tajemnicze usuwanie postów i edytowanie tematów.

1.

Zawartość tematu wykasowana i w koszu. Brak powodu, brak moderatora który to zrobił.

http://www.mpcforum.pl/topic/980623-kilka-slow-o-serwerze-experion-oraz-nervil/

2.

Usunięty post.

http://www.mpcforum.pl/index.php?app=forums&module=forums&section=findpost&pid=7933625

W tym cytacie widać, że post istniał.

http://www.mpcforum.pl/topic/960029-experionmt2-dedyk/?p=7934225

Ktoś może powiedzieć, gdzie to wszystko się podziało i przez kogo zostało usunięte?

Opublikowano

Nikt z userów ci nie pomoże. Pisz najlepiej do Makina albo Seldka.

Opublikowano

Nie olałam tylko nie mam czasu każdemu odpisywać, bo wyobraź sobie, że mam inne zajęcia. Posty najprawdopodobniej nie są usuwane tylko ukrywane, bo zawierają niewłaściwe treści. A jeżeli są usunięte posty lub tylko treść to najwyraźniej był ku temu powód. Moderatorzy nie wywalają nic, bo mają takie widzimisię.

Opublikowano

Nikt z userów ci nie pomoże. Pisz najlepiej do Makina albo Seldka.

Pierdolisz? A czy ja to do userów napisałem?

Nie olałam tylko nie mam czasu każdemu odpisywać, bo wyobraź sobie, że mam inne zajęcia. Posty najprawdopodobniej nie są usuwane tylko ukrywane, bo zawierają niewłaściwe treści. A jeżeli są usunięte posty lub tylko treść to najwyraźniej był ku temu powód. Moderatorzy nie wywalają nic, bo mają takie widzimisię.

I od wczoraj nie miałaś czasu odpisać? Okej ;)

Skoro mają ku temu powód to niech podadzą. Powiedz mi co jest niewłaściwego w poście "Dobrze wiesz, że experion jak i nervil to już zero. Z dnia na dzień mniej graczy, Za moich czasów 300 online BEZ PODKRĘCENIA było normą, teraz z podkręceniem 250, no świetnie idzie :> Wystartuje jeszcze jakiś serwer i macie po graczach. To na tyle, cześć ;-)" bo ja tutaj nic złego nie widzę.

Ps. odpisać czasu nie masz a google alerta czytasz?

Opublikowano

Ja też nie, ale w takim wypadku musisz pytać moderatorów danego działu, co było powodem usunięcia. ;-)

I z pewnością taki ktoś przyzna się, że usunął coś bo adminsitrator serwera którego jest kolegą powiedział mu, żeby usunął, bo przecież Wy logów nie macie.

Btw. to wcale nie musiał być moderator działu.

Opublikowano

Jeśli są poukrywane to chyba masz wgląd w to jako GM, więc powodu może nie znasz ale sprawdzić możesz i jeśli post jest ok to raczej możesz go "przywrócić" czy się mylę.

Pierdolisz? A czy ja to do userów napisałem?

I od wczoraj nie miałaś czasu odpisać? Okej ;)

Skoro mają ku temu powód to niech podadzą. Powiedz mi co jest niewłaściwego w poście "Dobrze wiesz, że experion jak i nervil to już zero. Z dnia na dzień mniej graczy, Za moich czasów 300 online BEZ PODKRĘCENIA było normą, teraz z podkręceniem 250, no świetnie idzie :> Wystartuje jeszcze jakiś serwer i macie po graczach. To na tyle, cześć ;-)" bo ja tutaj nic złego nie widzę.

Ps. odpisać czasu nie masz a google alerta czytasz?

Modzi mają nieraz niezły zapierdol i odpisywać każdemu na PW nie zawsze jest jak, a ty zawsze możesz sprawdzić czy odbiorca odczytał PW :)

Opublikowano

No, ale to nawet GM Ci nie pomoże, bo nikt nie jest tutaj jasnowidzem. Może kierzek byłby w stanie sprawdzić kto tak robi, ale myślę, że teraz nie znajdzie czasu. ;-)

Opublikowano

No, ale to nawet GM Ci nie pomoże, bo nikt nie jest tutaj jasnowidzem. Może kierzek byłby w stanie sprawdzić kto tak robi, ale myślę, że teraz nie znajdzie czasu. ;-)

Czyli posty i tematy mogą być bezkarnie usuwane, tak?

Opublikowano

Nie. Moderator nie ma prawa "tak o" sobie usuwać, musi mieć powód.

Opublikowano

Nie. Moderator nie ma prawa "tak o" sobie usuwać, musi mieć powód.

Ja pierdole skończ już na siłę tu posty pisać bo chuja wnosisz do tematu

Opublikowano

Nie. Posty mogą być usuwane (ukrywane) kiedy łamią regulamin bądź naruszają ogólne zasady konkretnego tematu.

Opublikowano

Nie. Posty mogą być usuwane (ukrywane) kiedy łamią regulamin bądź naruszają ogólne zasady konkretnego tematu.

Więc skoro są ukryte to je widzisz, tak?

I już Cie zapytałem, który punk regulaminu łamie ten post?

"Dobrze wiesz, że experion jak i nervil to już zero. Z dnia na dzień mniej graczy, Za moich czasów 300 online BEZ PODKRĘCENIA było normą, teraz z podkręceniem 250, no świetnie idzie :> Wystartuje jeszcze jakiś serwer i macie po graczach. To na tyle, cześć ;-)"

I znów usunięty post z cytatem.

http://www.mpcforum.pl/topic/960029-experionmt2-dedyk/page-13#entry7934225

Ktoś zrobi coś z tym? Bo to są zwyczajne jaja ;)

Opublikowano

Tralalala, zainteresuje się ktoś tym?

Nie rozumiem czego jeszcze oczekujesz? Miyoshi ci odpowiedziała co o tym myśli, poczytaj regulamin a potem pisz jakieś zażalenia (na pw a nie w pogaduszkach).

Opublikowano

Kto usunął mój post z tematu w Pogaduszkach ?

Pisz do gm'a albo do administracji a nie tutaj żalicie się.

Opublikowano

Tralalala, zainteresuje się ktoś tym?

Temat został usunięty, ponieważ naruszał zasady wewnętrznego regulaminu MT2. Co do postów... nie mam pojęcia. Zostały usunięte i przepadły.

Opublikowano

Temat został usunięty, ponieważ naruszał zasady wewnętrznego regulaminu MT2. Co do postów... nie mam pojęcia. Zostały usunięte i przepadły.

Możesz przytoczyć jakiś punkt tego regulaminu który został złamany? Bo moderator nie raczył nawet o nim wspomnieć.

A co do postów, logi przepadły? Miałaś zielonych zapytać ^^

Opublikowano

Możesz przytoczyć jakiś punkt tego regulaminu który został złamany? Bo moderator nie raczył nawet o nim wspomnieć.

A co do postów, logi przepadły? Miałaś zielonych zapytać ^^

Wyobraź sobie, że zapytałam. I tak, niestety nic nie udało się ustalić w tymże dochodzeniu. W ogóle pytaj moderatorów z MT2 o takie rzeczy... przedstaw któremuś z nich sytuację. Ja dowiedziałam się tyle, ile mogłam, a resztę muszą Ci wyjaśnić ludzie, którzy siedzą w tym dziale. Temat zamykam. Pisz na PW do Istny Diabel, Usama su kocken, Immoral, Spaxor lub Zarax.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...