Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem/Dyskusja] Riotowe lagi

sweetgrove12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, ostatnio grałem sobie rankeda ( 0/6 ezrealem, ale i tak macie to w dupie) I w odstępie 30-40 sec przycinało na 2-3 sekundy, gdy nie mogłem nic robić. Czy wy też tego doświadczyliście, jak moi "koledzy" z druzyny? Jeszcze kolega z którym przez skype rozmawiałem też to miał.

Jakby co gram na Eune

Teraz miałem laga, który trwał 2 minuty i nikt nic nie robił... straszne

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

W ostatnim czasie Riot miało najprawdopodobniej problemy z serwerami. Sam miałem ogromne lagi. Ścinki były zarowno na west jak i east, i też je miałem. Mam nadzieję, że będą jakieś rekompensaty.

Opublikowano

Ja także mam takie lagi niestety, ping wzrasta do 500 + a potem spada do 40, chwile jest dobrze i potem znów wzrasta, nie miałem wcześniej takich lagów :(

Brak sygny :)

Opublikowano

Ja np. miałem co jakiś czas Attempting ro reconnect na pare sekund, mimo że widziałem co moja drużyna robi i jak crepy atakują itp. Mój duo partner miał tak w drugiej grze ale ja miałem już normalnie. Nie wiem od czego to zależy.

Opublikowano

Ja mam taki przypadek ż eping mi skacze do 200+ i nic robic nie moge potem kazdy na mnie wyzywa :( A to nie wina mojego neta.

1_5565b449c02ad.png

Grafika wykonana przez StitchART

Opublikowano

Ewidentnie coś jest nie tak, mają jakieś problemy. Tez gralem z kumplem to mi i jemu w tym samym czasie wywalilo attempting to reconnect ale widzielismy jak nas zabijaja, creepy biegaja etc.

Ping nagle wzrasta do 700+ a potem opada.... Irytujace...

1377440917-U253647.png

Opublikowano

Właśnie przez to przegrałem 2 mecze pod rząd bo mieliśmy 2 afkerów którzy po wejściu na około 20 sekund mówili " I have lags, sorry ".

Opublikowano

ja tez tak mialem w 7 lose rankedach w 2 meczach to mi tak sie stalo a w reszcie moim kolega z team i nawet jak teraz gra sie normale to moze z 3 razy lub 4 w meczu tak sie stac, sadze ze riot powinien jakas rekompensatę dac

Dziękuje moderatorom za ostrzeżenia bez powodu i uzasadnienia :D

Opublikowano

Mi ping nie skacze co o tyle wszyscy stają bez ruchu na ok. 30 sekund , a jak już mi się odlagnie to "you have been slain"...

Opublikowano

ja również miałem takiego laga że cofneło mi ekwipunek z przed 10 minut o.O

lo6i.jpg

Masz problem? Wrób to co Happy i zeżryj jakąś rybkę :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...