Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Launcher się nie włącza

Luke0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Pobrałem to co jest na oficjalnej stornie (Pliki 18 mb) I włączam tego launchera i nie ma reakcji.

Próbowałem z tym skrótem [uruchom: Zmaksymalizowane] i też nic. Robiłem reinstall. Mam windows XP. Co mam począć? :(

Opublikowano

Okno gry masz zminimalizowane? jak tak wez PPM na iknone NW, właściwości zmień na zgodność Win 98 i uruchom jako administrator.

Opublikowano

Próbowałem uruchomić ten skrót zminimalizowany, zmaksymalizowany i w normalnym oknie. Uruchamiałem jako admin i nic. :/

pomocyy :D

Opublikowano

Podpinam się, mam ten sam problem : (

Próbowałem uruchomić ten skrót zminimalizowany, zmaksymalizowany i w normalnym oknie. Uruchamiałem jako admin i nic. :/

pomocyy :D

Menedżer zadań > Okno > Maksymalizuj

Opublikowano

wiesz co ja miałem podobne kumpel dał mi nw odpliłem gram na 2 daien nie chciał mi sie odpalic lancher.exe znevera juz sie wqurwiłem bomusiał bym anowu leciec po gre ale poprostu zainstalowałem jeszcze raz lanchera tam gdzie był zauwazyłem xe przy instalacji usuw stare pliki i imstaluje na nowo no i mi wmiga teraz czasami tez nie chce mi sie plik exe odpalac to reinstal robie i wszystko ładnie dził . mysle ze to przez zapchanie kompa jakimis wirusami ... ale ogolnie ten sposob mi dział nw jest jedna z lepsaych gier bo nie trzeba sie pierdzielic kopjujesz gre i cieszysa sie gra nic nie trzeba zamieniac cay podmieniac :)

68888487823051815750.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...