Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wzór podania o zwrot kha'zix'a

Matiass269

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc mam dosyć nietypowe pytanie ,a więc czy mógłby mi ktoś napisać wzór zwrotu kha'zix'a ponieważ po tym reworku/buffie jest nie grywalny według mnie...

Czemu pisze abyście mi pomogli? Bo wiem ,że można zwrócić chempy po reworkach ...

A moje prośby odrzucają ,daje limit :D...

Opublikowano

No więc mam dosyć nietypowe pytanie ,a więc czy mógłby mi ktoś napisać wzór zwrotu kha'zix'a ponieważ po tym reworku/buffie jest nie grywalny według mnie...

Czemu pisze abyście mi pomogli? Bo wiem ,że można zwrócić chempy po reworkach ...

A moje prośby odrzucają ,daje limit :D...

Nie ma takiej opcji.

Nie musisz pisać do supportu (w zakładce sklep) możesz cofnąć zakup.

Inaczej nie ma opcji.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

I tak ci nie przyjmą.

A jeżeli myślisz że jest slaby to sie pierdolnij w łeb. Nadal sieje spustoszenie jednak to NIE JEST już champ dla dzieci które myslą że zrobia E/W i maja pente.

Jak nie masz skilla to jest dla cb słaby proste.

Opublikowano

W sklepiku możesz zwrócić 3 championów.

A pzt Kha słaby? jest o wiele lepszy niż wcześniej tylko tak jak pan Up napisał, nie ma skilla nie ma grania kuzwa logiczne...

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Nie sprzedaja Ci go , ale kha jak tera go ogarniesz np wiesz ze idzie enemy support np na topa to ty kampisz w krzakasz na niego i go zabijasz z 3 Q < serio na D II tak gram nim czasem ;d >

Opublikowano

Próbowałem odpisali to samo co mówią inni czyli że ma się 3 żetony etc. Ale moim zdaniem powinni zwracać koszt postać po reworku jak ktoś chcę ponieważ mogła się jej nie spodobać tak jak mi i tobie.Ale cóż logika riotu

Opublikowano

Wiem ,że kha'zix jest mocny ,ale po prostu ni ch... nie umiem nim teraz grać maxuje Q ,potem Je ulepszam ,następne maxuje W i ulepszam E ,na końcu zależy czy enemy ma dużo aoe czy nie jeśli ma to ulepszam R...

Build standardowy jak wcześniej ... Po prostu każdy woli co innego ,Ja stawiam zawsze na postacie które szybko wcastują całe combo i swoją role w tf mają już rozegraną.

Opublikowano

Wy jestescie tepi czy czytac nie umiecie ? Przeciez kha nie dostal reworka wtf?! Dostał nerfa wiec go nie zwrocisz, byl nie zbalansowany i dostał nerfa

Opublikowano

Wy jestescie tepi czy czytac nie umiecie ? Przeciez kha nie dostal reworka wtf?! Dostał nerfa wiec go nie zwrocisz, byl nie zbalansowany i dostał nerfa

Dostał reworka ... Zmieniła się cała mechanika tej postaci...

Opublikowano

Wiem ,że kha'zix jest mocny ,ale po prostu ni ch... nie umiem nim teraz grać maxuje Q ,potem Je ulepszam ,następne maxuje W i ulepszam E ,na końcu zależy czy enemy ma dużo aoe czy nie jeśli ma to ulepszam R...

Build standardowy jak wcześniej ... Po prostu każdy woli co innego ,Ja stawiam zawsze na postacie które szybko wcastują całe combo i swoją role w tf mają już rozegraną.

Nie narzekaj, że nie umiesz nim grać, bo w miarę pnięcia się w góre, postacie "one combo, penta" są coraz bardziej useless, i tak naprawdę nic nie robią. Niby Lux się zalicza, ale ona daje shielda, snaruje potencjalne zagrożenie swojego życia/życia adc, spowalnia i takie tam.

167161466687770313241.png

Opublikowano

kha zix to dobra postać nie ma potrzeby go zwracać prędzej czy puźniej nauczysz się nim grać

lo6i.jpg

Masz problem? Wrób to co Happy i zeżryj jakąś rybkę :v

Opublikowano

ja buduje kha pod offtanka z muramana i ogarniam, wdg mnie to ty jesteś slaby a nie ta postać,

@topic zwrócić możesz tylko 3 championy/skorki i nie ma takiego czegoś jak zwrot po reworku

Opublikowano

ja buduje kha pod offtanka z muramana i ogarniam, wdg mnie to ty jesteś slaby a nie ta postać,

@topic zwrócić możesz tylko 3 championy/skorki i nie ma takiego czegoś jak zwrot po reworku

Jak gracz może być słaby a nie postać? No sorki ,lecz tutaj się mylisz ,każda postać pasuje do innego gracza ,to ,że gram na midzie nie znaczy ,że będę cisną heimer'em...

Ale dobra, nie ważne...

Up, większość ludzi pisze ,że to rework i Ja też ,tak naprawdę to był nerf ,lecz z reworkiem chodzi o to ,że całkowicie zmieniła się mechanika tej postaci...

Zapewne dostane zaraz warna za spam lub inne gówno ,ale mam na to wysrane... Rozumiem jakby moderatorzy dawali Je za wykroczenia poważniejsze ,lecz jeśli dostaje go za byle gówno to po prostu się już do tego przyzwyczaiłem ,jeden warn we te czy we te nie zrobi różnicy :D...I tak prędzej czy później uzbieram 100% :D.

Dwon. A Ja lola <3

Opublikowano

Jak gracz może być słaby a nie postać? No sorki ,lecz tutaj się mylisz ,każda postać pasuje do innego gracza ,to ,że gram na midzie nie znaczy ,że będę cisną heimer'em...

Ale dobra, nie ważne...

Up, większość ludzi pisze ,że to rework i Ja też ,tak naprawdę to był nerf ,lecz z reworkiem chodzi o to ,że całkowicie zmieniła się mechanika tej postaci...

Zapewne dostane zaraz warna za spam lub inne gówno ,ale mam na to wysrane... Rozumiem jakby moderatorzy dawali Je za wykroczenia poważniejsze ,lecz jeśli dostaje go za byle gówno to po prostu się już do tego przyzwyczaiłem ,jeden warn we te czy we te nie zrobi różnicy :D...I tak prędzej czy później uzbieram 100% :D.

Dwon. A Ja lola <3

bo gracz gra anie postać o.O? i masz sklep i tam można 3 razy zwrócić

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

bo gracz gra anie postać o.O? i masz sklep i tam można 3 razy zwrócić

Kolejny... Nie rozumiesz? Nie chcesz pomóc to po co się wypowiadasz???

Nie każda postać pasuje do gracza ,ale jeśli Ty uważasz ,że ktoś kto mainuje jakąś postać jest nią naprawdę pro ,tak samo zagra inną postacią która jest sprzeczna z jego stylem gry to powodzenia...

Opublikowano

Czyli jeżeli postać którą gram dostanie nerfa lub jakiekolwiek zmiany to mam pisać do supportu o zwrot ? czy ktoś tu zupełnie zgłupiał ? ja chcę zwrot Soraki bo zmienili jej wygląd przy ładowaniu ...

Opublikowano

Czyli jeżeli postać którą gram dostanie nerfa lub jakiekolwiek zmiany to mam pisać do supportu o zwrot ? czy ktoś tu zupełnie zgłupiał ? ja chcę zwrot Soraki bo zmienili jej wygląd przy ładowaniu ...

Ehh nie zrozumiałeś to nie był nerf ,to był po prostu rework... Który zmienił wszystko w tej postaci ,ale dobra...

Opublikowano

Nie można zwrócić postaci gdy ma się wykorzystane żetony, ale warto spróbować listem do supportu, na pewno nie zaszkodzi, oto taki wzór :

Witam, chciałbym zwrócić postać o nazwie Kha'Zix, po zmianie którą wprowadziliście zmieniła się cała mechanika tej postaci, dla mnie jest niegrywalny więc miałbym taką prośbę byście zamienili mi go na 6300 IP.

Dziękuje, pozdrawiam i mam nadzieję na rozpatrzenie mojej prośby pozytywnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...