Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o meczu Brazylia - Hiszpania?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co mamy sądzić? 3:0 w dupe Hiszpanie dostali, Neymar najlepszym zawodnikiem. Co tu dużo mówić? Wiedziałem, że Espana przegra. To było do przewidzenia z tak dobrze dysponowanym zespołem, jakim była Brazylia.

Opublikowano

Hiszpanie, jak ja ich nie lubię. Ogólnie to nie ma co pisać, może pierwsza bramka trochę fartowna, no ale takie też się liczą. Wygrał lepszy i tyle w tym temacie.

Co do Neymara, to powiem, że to pajac i tyle :)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Neymar może dobrze się zapowiada, ale z tym zachowaniem przesadza, rozumiem, jest młody ale jakieś granice, jeszcze ten teatr przy każdym dotknięciu.

Gratulacje dla Brazylii, należało im się. Chociaż szkoda, że nie mogliśmy tam zobaczyć Ronaldinho czy Kaki. ;)

d28tGcM.png

Opublikowano

Spodziewałem się większej rywalizacji :l

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

cieszę się że te tym gwiazdą z hiszpani się dostało jeszcze bardziej będę się cieszyć jak nie zdobędą mistrzostwa za rok w Brazyli :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...