Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Program cabal online przestal dzialac

dandooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Po zakonczeniu update klikam play, wlacza sie duzy czarny ekran w srodku logo cabal w gornym rogu widac ze gra sie laduje (te obracajace sie kolo) i po chwili sie wylacza i komunikat "program cabal online przestal dzialac". dodam jeszcze ze ten komunikat raz sie pojawia a raz nie ... wiem to dziwne. Mam laptopa Samsung RC530 z Win 7 64-bit. Bardzo prosze o pomoc gdyz naprawde nie mam juz sily na ten komputer. Probowalem juz chyba wsyzstkiego i zawsze jest tak ze praktycznie z kazda gra mam problemy! Goraco zachecam do pomocy. Dziekuje wsyzstkim !

P.S Gdy klikam 2 razy na cabalmain to on wg sie nie wlacza wylacza sie z procesow wiec uruchamiam z launchera.

Opublikowano

Spróbuj sprawdzić spójność plików gry (w launczerze opcja "check files"). Może to potrwać dłuższą chwilę...

Jak nie pomoże to odinstaluj grę, przeskanuj kompa programem typu CCleaner, restart. I zainstaluj grę na nowo. :P

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Opublikowano

Spróbuj sprawdzić spójność plików gry (w launczerze opcja "check files"). Może to potrwać dłuższą chwilę...

Jak nie pomoże to odinstaluj grę, przeskanuj kompa programem typu CCleaner, restart. I zainstaluj grę na nowo. :P

Ja sciagnalem Beast Cabal i nie ma czegos takiego jak "check files". Skanowalem juz kompa CCleanerem i Regcleanerem i nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...