Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]film

asasing12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam taki problem oglądając na youtube wszystko mi chodzi normalnie filmiki itp ale na zalukaj gdy

chce obejrzeć jak klikam ten czerwony przycisk jest tam jakiś obrazek ale nic nie leci tylko się zatrzymuje na tym później wyskakuje connection problem or wrong embec czy 'cuś' takiego a dodam że flasha mam najnowszego 11 i jest włączony za pomoc daje +

zatrzymuje się na tym od razu po włączeniu filmu

d00p.jpg

a po jakimś czasie coś takiego

dsx7.jpg

było by miło gdybym za pomoc dostał +

Opublikowano

Zastosuj się do tego co napisali w sekcji pomoc:

Wymagana jest najnowsza wersja Adobe FlashPlayer - pobierz, zalecamy również dla słabszych komputerów korzystanie z przeglądarki Google Chrome - pobierz.
Jeśli zamiast filmu wyskoczy Ci komunikat “Video not found”, “stream not found” i inne tego typu a posiadasz aktualną wersję Adobe FlashPlayer zgłoś nam ten błąd.

Zdarza się, że pomimo, iż film został w pełni zbuforowany zatrzyma się w pewnym momencie. Nie panikuj. Może się okazać, że na chwilę straciłeś łączność internetową. Spróbuj odświeżyć stronę i przewinąć film do momentu, w którym został przerwany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...