Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Brakuje rp

kasper777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w przecenie jest Tresh i chcialbym go kupic. ale brakuje mi 87 rp. Czy moglby ktos narysowac mi fanarta i napisac wierszyc o Treshu? Beda lajki. Sam bym to zrobil ale nie mam talentu a bardzo chce go kupic. Nie wiedzaielm gdzie z tym isc, wiec prosze o przeniesienie.

Opublikowano

Nawet jeśli ktoś Ci to narysuje, to nie otrzymasz 87 RP.

Jest to za duża kwota, definitywnie jej nie otrzymasz.

Opublikowano

Ciekawe pierdoły. Ty mówisz, że 30 a kumpel 60 dostał. Inni na MPC pisali, że nawet po 80 dostawali.

Zrób coś sam i wyślij, możliwe jest, że dadzą nawet 87. Nie pisz tylko że chcesz kupić thresha z wyprzedaży bo nie dają RPków na przecenione rzeczy. Po to są przecenione żebyś kupił za 487 a nie żebrał o 80

Opublikowano

Dostać 60-80 ?! Niezły bullshit -.-

Pisałem do Riotu, prosiłem o maksymalną stawke którą by Mi mogli dać, ponieważ brakuje Mi na skina i ile dali ? 30 za narysowanie czegoś z LoLa

Kumpel kupił sobie Garena za IP i miał 140, brakowało Mu 50 do boosta poprosił o 50, napracował się nad rysunkiem i opisem, odpisali że 50 to kwota która znacznie przewyższa tą którą rozdają i dostał 30 ;]

Nie wiem na jakiego idiote z supportu musiał trafić, albo mu się na prawdę poszczęściło, człowieku: Napisz że chcesz 80 spróbuj, może też będziesz mieć tyle szczęścia w co wątpie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...