Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna

HrabiaMarkiz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jaką dobrą kartę graficzna kupić ? żby była na najbliższe 1-2 lata i była tania.

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

To zależy do jakiego sprzętu. Podaj swoje podzespoły, razem z zasilaczem. No i podaj budzet :)

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

To zależy do jakiego sprzętu. Podaj swoje podzespoły, razem z zasilaczem. No i podaj budzet :)

Sprzęt mam lipny chodzi mi żebyście podali dobrą kartę a resztę sam dokupie procek itd.

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Nie sam tylko masz podać. Bo kupisz, a będziesz żałować, że cały komp spalony albo procesor nie wchodzi do gniazda w płycie ..

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Procesor: Intel Pentium dual core E5300 2.66 ghz 2 rdzenie

Ram: 2066

Zasilacz: Nie znam nazwy ale pewnie no-name bo kupywalem gotowca

Płyta główna: Foxconn G31MX Series

Mój pro złomek:

Opublikowano

Z tym procesorem na stocku to i większości nowych tytułów nie odpalisz <_< .

Chieftec 400/450 + 4870 to będzie za dużo.

K***a napisałem, ze inny kupie...

Mój pro złomek:

Opublikowano

K***a napisałem, ze inny kupie...

Trochi kultury wężu jeden....

Jaki kupisz? Kiedy masz zamiar kupic? Jaki masz ten budżet?!

Opublikowano

Trochi kultury wężu jeden....

Jaki kupisz? Kiedy masz zamiar kupic? Jaki masz ten budżet?!

1 zł... lepiej kupić i5 czy i7 do 1500 zł (procek)

Mój pro złomek:

Opublikowano

To co Ty chcesz w sumie składać ? Naprawdę idzie się pogubić.

Napisz co chcesz kupić i za ile,bo jak na sam procesor masz 1500zł to dosponujesz naprawdę wysokim budżetem.

Opublikowano

Ten pentium za 320zł jest.... za taką cene masz już i3.

Używane chyba ^.^

Normalnie i3 ~450zł.

Chodziło mi o to, że Pentium G2120 kosztuje 100zł więcej niż G2020 oferując to samo (100mhz różnicy, czyli tak naprawdę nic).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...