Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] co wy na taki serwer?

Co wy na taki serwer?  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wolicie styl bardziej " dzisiejszy " typu ak-47 i tak dalej czy fantastyczny : pety , wiecej strzal do craftowania itp. Wszystko bez modów ( tak bedzie lepiej )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłby to serwer Zombie Apocalypse na modach. Dodałbym mianowicie mody

Mo' Zombies

Mo' Skeletons ( o ile cos takiego jest)

wiecej wilków coś takiego na 100 % jest

i jakieś nowe bronie typu kusze itp.

Byłoby kilka aren i np z zombie cyborga leci redstone to redstone mozna sprzedac i zbierac kase i kupic diamond sworda luk kusze czy cokolwiek.

Jak myślicie , coś takiego mogłoby wypalić?

Bez reklam fb

Opublikowano

mógłbym też zrobić bez modów ale wtedy byłby tylko 1 typ zombie może bym dodał jeszcze jakieś uzbrojone itp

Bez reklam fb

Opublikowano

@up Chyba FTB <-- Feed The Beast =D

Są mody Mo' Skeletons i Mo' Zombies, ale jeden z nich na 1.5.2 a drugi an 1.2.5 chyba.

Opublikowano

Nie bardzo, wiesz?

Zombie Apocalypse z arenami, gdzie walczysz z cyborgami?

To brzmi śmiesznie.

Wgraj mody, ok, ale własny launcher zrób.

Modyfikacja na kusze? OK, bardzo fajny pomysł, jest taka.

Jeszcze dodaj mod na to, że możesz mieć tarczę lub dwa miecze.

Serwer może wypalić, ale przemyśl to dokładnie.

343731479829004887779.png

Opublikowano

nie z samymi cyborgami... z zombie cyborgami a to nie jest jedyny mob w Mo ' zombies... to jest mod dodający te ważniejsze zombiaki typu zombie herobrine , zombie pirate i te bardziej "bekowe" czyli disco zombie i tak dalej , najwyzej by sie jakos skasowalo te niepotrzebne i dało tylko te realne

EDIT:

dodałbym mody na różne bronie nie tylko kusze , tak jak up na te tarcze i dwa miecze dodałbym jakieś dodatkowe mieczyki może siekierki by waliły podobnie jak miecze nie wiem jeszcze się zobaczy pracy trochę by było najwięcej pewnie przy robieniu mapy bo mody i pluginy to najwyżej kilka godzin ( w sensie znalezienie ich , konfiguracja myślę też by zbyt wiele nie zabrała czasu)

pomyślałbym nad hardcore mode zobaczy się.

Bez reklam fb

Opublikowano

Fajny pomysł ale wole żeby było to na bukkicie bo większość z nas nie chce instalować modów.

Opublikowano

no gdybym znalazł tylko plugin na więcej rodzajów zombie choćby takich które nie różnią się nawet wyglądem tylko np jeden wali po 5 serduszek drugi po full i tak dalej i tak dalej , wtedy bronie by sie dodatkowe skądś wzięło ( bo są pluginy na to na pewno ) dodałoby się epicbossrecoded i np jedna albo dwie arenki z zombie bossami.

EDIT: znalazłem plugin ZombieApocalypse i kilka innych na zmienianie dmg i szybkości zombie i tak dalej. Co byście powiedzieli na więcej broni? oczywiście wszystko na bukkit

Bez reklam fb

Opublikowano

Pomysł sam w sobie mi się podoba i

wiem ,że wiele osób odstrasza to ,że

trzeba zainstalować jakąś paczke modów

Opublikowano

wpadłem na pomysł że nie trzeba by było ściągać czegokolwiek ( jest to możliwe , owszem ;] ) i teraz wybór mam ciężki : co wybrać ? Coś bardziej "dzisiejszego" czyli snajperki , ak47 no i w ogóle inne tego typu bronie , czy coś bardziej fantastycznego - miecze , arrowsy dodatkowe do craftowania , pety i tak dalej.

Wybór należy do was. Co byście woleli?

Dodam ankietę.

Edit: Dobra jako że bronie typu ak-47 nie przekonują mnie i was będą strzały
do scraftowania i inne cudaki typu pety ( tylko zombie , dla vipów
będzie arena z potworami na pety ) . Dzięki za pomoc!

Bez reklam fb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...