Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sunworld(Public) | Cap 120 | Nowe Piękno| OldSchool | OTWARCIE 02/07/2013 |

SpeedOfSound

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pr6rj.png

Witajcie drodzy użytkownicy!!
Sunworld (Public) pragnie przedstawić drugi server server.
Oldchoolowy server na który będzie mógł każdy wejść i cieszyć się nową erą Silkroad.

"Sunworld(Public)Team"

02/07/2013 at 19:00 (GMT+1)
pr6th.png
-LINKI-
Strona-
http://www.swsro.net/
Register- http://www.swsro.net/
Download- http://www.swsro.net/
Facebook- https://www.facebook.com/SunworldPublic?fref=ts

PREZENTACJA SERVERA ZROBIONA NA PROŚBĘ UŻYTKOWNIKÓW MPC
pr6th.png
-Server Information-

Races: CHN Only
Cap: 120
Gear Cap: 11dg
Skill Cap: 110
Mastery Limit: 360
Experiencerate: 65x
Party EXP: 70x
Goldrate: 5x
Droprate: 20x
Alchemy Rate: 0.5 x
Sox Rate: Low.
Job rate: 80x
Server name: Sunworld(Public)
Server Files: SWSRO(Files)
Server Slots: 1500

pr6th.png
-Funkcje-
* Cloud protection
* Web DDos protection
* Web mall
* Samarkand 90-100 mobs added.
* New 110-120 Moob Added Alex.
* New Unique's Added 114 116 118 and 120lv Added.
* New Event's ;
A. Team Vs Team. "Only Saturday Sunday"
B. Guild Vs Guild. " Monday Thursday Sunday"
C. Unique Event. "Daily"
D. Job War Thief Vs Hunter " Sunday "
E. Gm Hide/Seek Event. " Daily"
F. Player Vs Player. " Daily "

pr6th.png
-Inne Funkcje-

Stackable items
pr6tt.png

Start İtems

- Start Lv 42 / 2M Skill Point
- Stat Point 123
- 9D Sun Weapon's (+9) 9D Sun Set (+7) 9D Sun Acc's (+7)
- 250 (HP) 250 (MP) Pots / 20 Unit (%100) Speed Scroll
- 6 Gender / 1000 Unit (STR-İNT) Stone's
- 1M Gold.

pr6tv.png
pr6ul.png

Gold Coin Seller NPC
100M / 50M / 25M / 10 M Coins.
pr6uw.png

Stat Bug Fixed

1-9 Dg İtems in 1 GOLD NPCs, AT JG/DW/HT

pr6vz.png

New Launcher
pr7bg.png

Uniques Medusa and Seth edited..more coming..
pr6zy.jpg

pr6zw.jpg

pr72x.png

DwCave Dodane z nowymi Questami
pr712.jpg

pr713.jpg

pr72b.jpg

pr719.jpg

DwCave działa z 81-94lvl mobami.
pr72x.png
-Holy Water Temple Działa-

Sphinix
pr790.jpg

Nephthys
pr792.jpg

Sekhment
pr798.jpg

Horus
pr79j.jpg

Osiris jest zmieniony co godzinę
pr79p.jpg

-Eu Skills Working-

Cold
pr79z.jpg

Fire
pr7b4.jpg

Lightning
pr7b9.jpg

Opublikowano

Races: CHN Only

Cap: 120

Gear Cap: 11dg

Skill Cap:110

Mastery Limit: 360

A na zdjęciach jest 120 level skilli, a GM pisze "EU Skills Working".

Gdyby był 12 / 13 DG, zagrałbym, ale widzę, że serwer nie jest warty odwiedzin. (1 gold za itemy u NPC >> WTF?)

Opublikowano

Nie wiem jak będzie z skillami i lvlem , napewno będzie połączone tzn , chinskimi postaciami będziesz mógł ożywać skille z wizzarda :) trochę dziwnie to będzie wyglądało no ale ok.

Co do 1 gold za i temy u npc , zgadzam się , jest to trochę przegięcie , ciekawe czy będzie się je dało sprzedać za 1 gold :D bo jak nie zmienił to będzie Bug na kasę :D...

Zrobiłem tą prezentację ponieważ ludzie z MPC pisali mi bym ją zrobił. Osobiście preferuję inne servery , nie wiem , może wejdę zobaczyć ale raczej nie zagram ^^
Czekam na Myth ^^ aż ruszy ( pewnie sobie jeszcze poczekam xD ) A w między czasie gram na Theta :) fajny ogarnięty serverek godny uwagi , polecam go zobaczyć :) no i oczywiście polecam też zobaczyc ten server z prezentacji :)

Opublikowano

Mnie to ciekawią skile z wizza, które będzie mógł nuker używac.

Animacja podobna do wizza będzie czy też coś zupełnie nowego, zmieniającego punkt widzenia gracza chińskiego. Przekonamy się :)

Co do prezentacji, jest dobra, szczegółowo zamieszczone wszelkie informacje.

Server rate jest dobrze dobrany moim zdaniem, ale alchemia 0.5 jest odrobinę szokująca. Poziom trudności wbicia będzie niesamowicie trudny. Zastanawiam się na ilu + stanie najlepszy item na serwie w pierwszych 2 tygodniach.

Zapowiedź moim zdaniem udana, otwarcie i wszystko co będzie w grze jeszcze przed nami, życzę powodzenia wszystkim graczom i zainteresowanym owym tematem.

<< Ja tam zostaję przy swoim serwie, ale z ciekawości zajrzę zlukac te skile Wizza :D

29979.gif
Opublikowano

server dobry 4FUN :) gram mam 70 lvl i rośnie :)
stare czasy , ale takie naprawde stare stare :) jest trudno , server typowo dla graczy z mocnymi nerwami

Opublikowano

Woooaaah czytam wasze komentarze nt. " skille eu w chn ? jak to możliwe ", " odlschool to zszc " ? Wtf wy nigdy nie graliście na oldschoolu. Old school to jest pierwszy priv MHTC, potem wielka sytuacja z Oceanem który zdobył pliki MHTC i otworzył ECSRO, zaraz po nim pewien blogger " maya " poinformował o otworzeniu mysro z większymi ratami, oraz słynne srjsro które miało te same pliki lecz większe raty od mysro i na końcu najbardziej popularniejsze sunworld które " nikt nie wie skąd " zdobyło pliki które zrobiło rewolucje i przyczyniło się do upadku ecsro, mysro, sjsro w liczbie graczy. Potem wyciekły pliki VSRO i tak się zaczeło.

Dlatego piszę to do nowych graczy. NIE WIECIE NIC O ODLSCHOOLU WIĘC NIE PISZCIE NIC O TAKICH SERWERACH BO GÓWNO WIECIE. TO ŻE JEST CAP 80-90 Z DODATKAMI TO NIE ZNACZY ŻE JESTEŚCIE PRO ZNAWCY ITD ITP.

@ontop

Widać że serwer stoi na prawdziwych plikach swsro. A po liczbie graczy na stronce widać że kilka oldschoolwóców zostało w grze :)

Opublikowano

Nie stresuj się tak połowy forumowiczów pewnie jeszcze nie było na świecie jak my na ecSro Grali a ecSro niby było zamieszane za kradzież plików i nałożyli na nich kare przez to później przez to niby zamknęli server tak pamiętam pisało na forum tylko później jakoś sprawa ucichła i niby Ci sami ludzie pod innymi Nickami zostali GM'ami na EcSro Pamiętasz może "Warka" to był Polski GM na EcSro...A Co do Oldschool to masz racje połowa nawet nie wie co to było raty 10-30 max i bez bota pamiętam na początku aby Auto Select był za co i tak były bany ;) ale jak dla mnie skończyły się czasy dobrego priva teraz te privy są robione przez dzieci dla dzieci rzadko spotkać jakiś lepszy projekt gdzie gra dużo ludzi

Edit: Później jeszcze były czasy Emulatorów :D Sse itp ale to już oddzielny rozdział Silka...

http://imageshack.us/f/254/sro2010020321155337.jpg/ <---- To Były czasy :D z 30 screenów się zachowało po tylu latach :D

Opublikowano

Da się uruchomić , tylko trzeba kliknąć "WŁAŚCIWOŚCI" na launcher... a potem Uruchom jako administrator i w zakładce Zgodność "Uruchom ten program w trybie zgodności z Windows XP "

Opublikowano

Speed już ci theta znudziła jak 10 poprzednich serwerów w ciągu 3 tygodni?

Ogarnijcie się ludzie nie lepiej wbić na 1 i konkretny serwer?

Opublikowano

:D lol... a czy ja powiedziałem że tu gram? wbiłem na 1 dzień zobaczyć server. wbiłem 90 lvl i wyszedłem. Nie napisałem w temacie "SŁuchajcie będę tu grał na 100% do końca servera i w ogóle" .. zresztą nie rozumiem jednego, każdy się czepia o to że gram na kilku serverach.. a powiedzcie mi dlaczego miałbym nie grać? Sprawdzam każdy server po kolei , nie mam wyznaczony jeden server... na którym Muszę grać.. Ja nic nie muszę... Jeśli będzie jakiś ciekawy naprawdę server który mi się spodoba to pogram dłużej , jak nie to nie.. proste ^^ kto będzie chciał iść w moje ślady to pójdzie , ja nikomu nie zabraniam , ani nikomu nie każe grać na serverach ze mną :) proste

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...