Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Gry, w której można bocić 24/7

Adiq564

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam gry w której mógłbym bocić 24/7, czyli gry do której są najlepsze darmowe boty(Odpada silk oraz Tibia). Jakieś pomysły ?

c1362a4ce5f09e05fde0d19b9e00ac65.jpg
Opublikowano

Z tego co mi wiadomo nie ma żadnego darmowego exp bota do metina, jakieś inne propozycje ? :)

Opublikowano

Ale jakiś typ gry preferujesz? Chcesz bocić t. stawiasz bota i gdzieś idziesz czy jak?

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo nie ma żadnego darmowego exp bota do metina, jakieś inne propozycje ? :)

Jest przecież KamerMod.

NFS World?

Jest też bardzo dużo botów i wszystkie darmowe:

http://www.mpcforum.pl/forum/560-need-for-speed-world-hacki-boty-trainery/

NosTale?

Też jest dużo botów:

http://www.mpcforum.pl/forum/417-nostale-hacki-i-boty/

Opublikowano

Ale jakiś typ gry preferujesz? Chcesz bocić t. stawiasz bota i gdzieś idziesz czy jak?

Jako że mój komputer i tak chodzi 24/7 postanowiłem skorzystać z okazji i osiągnąć coś w jakiejś grze.

Na razie spróbuje metina, choć gdyby ktoś miał jeszcze jakieś propozycje proszę śmiało pisać.

Opublikowano

Jak chcesz zarobić, to najlepiej w tibie, kupujesz elfbota za 10zł a postać możesz opchnąć za 100zł, albo itemki,cc itd.

Opublikowano

Szczerze polecam tibie/metin2 oczywiscie zaplacic troszke na poczatku trzeba ale potem jaki zysk!!

BTW. Ma ktos moze jakis bot do pokexgames/padventures? --- Albo jakies macro ktore nie rusza myszka tylko ze powtarza ruchy jak bot, bez myszki?

Opublikowano

Tu nie chodzi o zarobek, jestem typem człowieka który lubi nabijać sobie różne statystyki np. kilometry na Endomondo, właśnie levele, i różnego rodzaju statystyki.
A jeśli chodzi o Tibie to nie mam żadnego pojęcia o tej grze, a nie jest ona raczej łatwa do ogarnięcia przez nowych graczy.

BTW@ Wie ktoś może jak nazywa się taki typ człowieka ? :)

Opublikowano

Tu nie chodzi o zarobek, jestem typem człowieka który lubi nabijać sobie różne statystyki np. kilometry na Endomondo, właśnie levele, i różnego rodzaju statystyki.

A jeśli chodzi o Tibie to nie mam żadnego pojęcia o tej grze, a nie jest ona raczej łatwa do ogarnięcia przez nowych graczy.

BTW@ Wie ktoś może jak nazywa się taki typ człowieka ? :)

Tibia nie jest tak trudna do ogarnięcia, zwłaszcza, że te "hinty" dodali, tutorial etc.

btw. Taki 4FunPlayer?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Znacie jakas gierke w ktorej mozna X clientow odpalic i gdzie mozna bocic( bot moze byc platny)? Przykladowo chcialbym odpalic 15 x clienta zeby 15 postaci naraz biegalo. Takze zeby gra byla popularna bo wtedy najszybciej sie golda itp sprzedaje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...