Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto mi doradzi, gdzie grać

Veliox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zacząć grać w WoW'a i szukam jakiegoś dobrego prywatnego serwera. Czy mógłby mi ktoś taki polecić? Chodzi mi głównie o to żeby grało tam dużo ludzi, a serwer nie był "na wymarciu". Dobrze by było, żeby byli to Polacy, ale na jakimś anglojęzycznym serwerze też mogę pograć. Jeśli jest też jakaś lista serwerów priv do WoW'a , to byłbym wdzięczny za podanie linku, jednak najbardziej liczę na Wasze opinie.

P.S

Nie jest ważna wersja WoW'a, bo i tak zamierzam go dopiero pobierać. I nie piszcie o globalu, bo nie będę wydawał na niego kasy :)

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Jeśli zły dział, albo coś innego zrobiłem źle, to sorry ;)

Opublikowano

Jedynym sensownym rozwiązaniem jeśli chodzi o polski serwer jest Sunwell "Feronis", jest to wersja WoTLK 3.3.5a. Duża ilośc graczy non-stop, nie ma bugów, działające wszystkie areny, bg, insty, ICC norm i hc otwarte do ostatniego bossa, cód miód malina. Polecam

League of Legends: PayForDeath

Opublikowano

Sunwell jest dobry ale po dłuższym graniu się nudzi polecam serwer Atlantiss.pl cata patch 4.0.6

Jeśli pomogłem daj + ;)

Pamiętaj nie jestem maszyną od wszystkiego, jak masz jakiś problem związany z WoW pisz, a chętnie Ci odpowiem ;)

Jo mój Hunt :)

http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Taptak/simple

World of Warcraft Helper

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...