Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Błąd gry czy czego?

XxWTFxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy wchodzę w opcje i klikam autodetekcje wykrywa mi, że dla najlepszej grywalności mam mieć grafikę na ŚREDNIE, ale przez to mam 10 fps'ów, a gdy mam niskie pokazuje mi 40-60 fps'ów oco chodzi?

AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.60 GHz

RAM 4 GB

System 32 bit

Karta graficzna: Nvidia GeForce 9400 GT

1377531174-U173186.png

Opublikowano

to nie bład zawsze na niskich ustawieniach wiecej fps wycisniesz niz na srednich ale proponuje sciagnos gameboster i przyspieszyc gre nawet pomaga

Opublikowano

to nie bład zawsze na niskich ustawieniach wiecej fps wycisniesz niz na srednich ale proponuje sciagnos gameboster i przyspieszyc gre nawet pomaga

Ale nie rozumiesz, pokazuje mi, że bez zacięć będzie mi chodzić na ustawieniach średnich.. Przynajmniej powinno skoro autodetekcja wykrywa, że mogę grać na średnich.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

No to źle wykrył, może masz zaśmiecony sprzęt. Mi wykrywa wysokie a śmiga na maksymalnych.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Mi też wykryło, że mogę na średnich, ale miałem 10FPS-ów. Przestawiłem na minimalne i nawet do 70FPS-ów dochodzi. Może komuter myśli, że 10FPS-ów wystarczy, a może jest to odpowiednia ilość do WoT-a?

3682722200_1353946775_thumb.jpg

DAJ +, TO NIE BOLI!!!

Opublikowano

Gra mogła ustawić Ci detale na Twój komputer, nie zważając na - bez obrazy - zaśmiecony komputer, który czasami też obniża FPS. Najlepszym rozwiązaniem byłoby ustawienie sobie samemu ustawień graficznych. Ustawić sobie priorytety i tak dalej. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...