Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sądzicie o tych autach?

WaterAqua

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam do wydania ok. 9750 SB (zamiast wtedy kupować, zaczekałem i dokupiłem jeszcze, teraz będę miał szerszy wybór).

Co sądzicie o tych autach:

• Audi R8 LMS Ultra
  • Koenigsegg Agera
  • Koenigsegg CCX (zwykły, nie elite)
  • Koenigsegg CCXR Edition
  • Lamborghini Aventador LP 700-4
  • Lamborghini Sesto Elemento
  • Nissan Nismo R34GT-R Z-Tune
  • Pagani Zonda Cinque
  • Toyota MR2

Jeżeli możecie, wypiszcie co sądzicie o każdym z powyższych aut. Nagradzam likami.

Opublikowano

Wszystkie te samochody co wypisałeś są jednymi z najlepszych w grze.
Dla mnie Lamborghini Sesto Elemento jest z tych samochodów najgorszy.

Gdym ja miał taką sumkę do rozdania, napewno rozdał bym ją na samochody na wyprzedażach.
Możesz mieć 3 dobre samochody, a tak tylko jeden.
Ale zrobisz jak chcesz.

Napisz czy szukasz samochodu, do wyścigów, czy do dragów, czy do pościgów.

Ja mniej więcej tak te samochody rozmieszczam:
Drag - Pagani Zonda Cinque i Agera

Wyścigi kręte - Pagani Zonda Cinque

Wyścigi z prostymi - Pagani Zonda Cinque, Aventador i Audi R8 LMS Ultra

Pościgi - Nissan Nismo R34GT-R Z-Tune

Opublikowano

Jeżeli chcesz czegoś do wyścigów to polecam Lamborghini Aventadora, to jeden z dwóch najszybszych wozów w grze.

Cinque jest bardziej na dragi, a jeśli szukasz czegoś wyłącznie na kręte trasy to polecam Porsche 911 GT3 RS.

Opublikowano

Jeżeli chcesz czegoś do wyścigów to polecam Lamborghini Aventadora, to jeden z dwóch najszybszych wozów w grze.

Cinque jest bardziej na dragi, a jeśli szukasz czegoś wyłącznie na kręte trasy to polecam Porsche 911 GT3 RS.

Do wyścigów cinque , dragów agera , Cinque na dragach to jakiś dramat

Opublikowano

@Up tu się nie zgodzę.Cinque ma świetne przyspieszenie i nitro więc sprawdzi się na dragach,lecz ma slaby skręt więc na wyścigach jest średnia.

Opublikowano
  • Audi R8 LMS Ultra

Taki sam gniot jak carrera GT, omoijaj z daleka

• Koenigsegg CCX (zwykły, nie elite)

Mam elite jak i zwykłego, pod każdym względem ustępują zondzie = szkoda bostów

• Nissan Nismo R34GT-R Z-Tune

Pod względem przyspieszenia/prowadzenia najlepsze autko w A klasie, wprawdzie nitro ma słabsze od GT2 (997) ale nadrabia to przyspieszeniem

• Pagani Zonda Cinque

Jeden z najlepszych samochodów w klasie S, ustepuje tylko F1

• Toyota MR2

Przereklamowana wolę A1 w B klasie

Opublikowano

• Audi R8 LMS Ultra - Auto raczej kolekcjonerskie, ani w klasie A ani S nie zdziałasz nim nic, auto się uślizguje ma średni kąt skrętu i nie ma rakietowego przyspieszenia. W zawodach drag raczej wymięknie i w klasie A i S. Zdecydowanie odradzam, chociaż bardzo podoba mi się to auto pod względem kolekcjonerskim i na pewno sobie je sprawie w przyszłości

• Koenigsegg Agera - Bardzo dobre przyspieszenie i przyjemne prowadzenie, polecam go do wyścigów w klasie S. Niestety nie jest to auto dla amatorów i trochę odstaję od ścisłej czołówki

Koenigsegg CCX (zwykły, nie elite) - Można go zdobyć z Achievementa więc odradzam marnowanie na niego pieniędzy, poza tym jest kiepski w klasie S i zwykły średniak w klasie A. Na pewno bym go nie kupił za SB

Koenigsegg CCXR Edition - Równiez jeden ze średniaków, do Agery brakuje mu sporo i niestety żadnego pożytku z tego auta nie będzie. Jedynym jego atutem jest wygląd więc kolekcjonersko kiedyś zapewne też go nabędę :P

Lamborghini Aventador LP 700-4 - Jak dla mnie jeden z lepszych wyborów. To auto w czołówce wyścigów drag, którym bardzo łatwo się w nich jeździ. Do tego jest świetnym autem w klasie S i na prawdę można nim wiele zwojować, zdecydowanie dobry wybór

Lamborghini Sesto Elemento - Raczej autko kolekcjonerskie, nie zawojujesz nim w żadnej klasie i ogólnie nawet z wyglądu jakoś nie przypada mi do gustu, kiepsko się rozpędza i to tle z jego "zalet" ^^

Nissan Nismo R34GT-R Z-Tune - Scisła czołówka klasy A. Jedynie Porscje GT2 (997) może powalić go na łopatki. Ma najmocniejsze przyspieszenie i świetnie tzryma się drogi. Minusem może być nieco słabsze nitro i mniejszy kąt skrętu. Mimo to bardzo go polecam, świetnie wygląda i nadaje się też do pościgów a na znanym nam na północy Dragu Skimrish tez można nim zawojować.

Pagani Zonda Cinque - Auto wyjątkowo stworzone do wyścigów drag. Jest mistrzem tych wyścigów i nie ma na niego mocnych, do zwykłych wyścigów raczej średnio się sprawdzi gdyż prowadzenie w nim jest troszkę za słabe. Polecam chodź jeżeli wolisz wyścigi o nie kupowałbym go w tej chwili

Toyota MR2 - Tytan Worlda. Wg mnie najlepsze auto w Worldzie w swoim obrębie klasowym. To mistrz klasy B oraz możliwe że klasy C chodź nie zawsze. W klasie B jest bezkonkurencyjny. Nitro kosmiczne, świetnie trzyma się drogi a do tego jest strasznie twardy w przepychankach co stwarza go prawdziwym tytanem. Do tego jego cena jest bardzo atrakcyjna, zdecydowanie każdy gracz powinien sobie kupić to auto :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

@Up

Najlepsza odpowiedź, o taką mi chodziło. Dzięki wielkie :]

@Topic

Teraz kupie Aventadora, potem MR2, następnie Pagani do dragów, a na końcu Porshaka 997 do klasy A

Temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...