Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Postacie z rotacji na rankedach

BlackDeamon73

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chujowo, znowu jakies noobki beda postacie na rankedach first time pickać

ba, jeszcze lepiej by było gdyby do zagrania rankeda potrzebne było minimum ze 30 postaci a nie 16 :p mniej młotów by niszczyło innym gre.

Opublikowano

Eh pojebani ludzie, zacznie się "sorry first time aatrox" "Sorry first time" albo u polaczków "sori i'm am farst tame this czemp"

Opublikowano

No to powodzenia panowie na bronzie cos czuje ze tam bedzie najwiecej testuajcych postacie z rotacji na rankedach ;D

Polecam szybko wbijac zloto + bo nie wyjdziemy za ch***

Opublikowano

Macie jakiegoś buga, bo u mnie wszystko jest normalnie. Mam zaznaczone tylko te postacie z rotacji, które posiadam. Nie mogę grać innymi

Pjona

graphic.png

Opublikowano

Jakiś BUG!

A nie pamiętam kto kiedyś do mnie sapał że niby na rankdach teamowych można grać champami z roota ale mam dla niego wiadomość

Liarfather (League of Legends Player Support)

Cze 07 04:31 (PDT)

Witam,

w grach rankingowych możesz grać jedynie postaciami, które wcześniej
zakupiłeś. Postaciami które są w rotacji możesz rozgrywać normalne gry,
ARAM-y oraz customy.

W razie dalszych pytań - nie wahaj się napisać!

Liarfather
Player Support Riot Games

cualquiera que me pueda ganar en la carretera

Opublikowano

przynajmniej nie bedzie problemu z "o muj borze nie mam saporta"

Pozdrawiam z podłogi kolego, haahahhahahahaha xD

@Top

Ja nadal mam do wyboru np Aatroxa na rankedzie, a normalnie nie mam go kupionego. moze jakiś bug jak z tym skinem do karmy :/ ?

13664882807433335623.png

Opublikowano

Wtf, przecież postaciami z rotacji na rankedach można było od dawna grać (ja tak mogłem , z jakieś 3 miechy temu), a po drugie może ktoś mieć własną postać w rotacji i ktoś pomyśli że on gra first time i będzie QQ

56301179150489007146.png

Opublikowano

Nie mogłeś, bo to już jest bardzo długo wyłączone. I nie ważne co kto sobie pomyśli, tylko czy ty tym umiesz grać. Zrobili to po to, bo im wyszedł Aatrox i chcą żeby dzieci sie nim nagrały i go kupiły? Zaś będzie troll na rankedach OMG.

Opublikowano

Mi już normalnie , działa , nie wiem o co chodziło , nawet nie mogłem , a bym z chęcią wygrał parę rankedów Aatroxem :)

fd9cu1.jpg

Opublikowano

Mozesz grac postaciami z rotacji na rankedach teamowych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...