Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ligi

Arsenic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jeśli na swoim 2 koncie mam bodajże brąz 2, i 0 LP, to czy po 2 miesiącach nie grania tam spadnę?

Opublikowano

Jeżeli się nie mylę to co 2 lub 3 tygodnie traci się ileś tam pkt za niegranie. Dawno nie czytałem o ligach, więc mogę się mylić.

Opublikowano

Jeżeli się nie mylę to co 2 lub 3 tygodnie traci się ileś tam pkt za niegranie. Dawno nie czytałem o ligach, więc mogę się mylić.

+1. Spada.

Na jednym z moich kont nie grając około 1.5 miesiąca spadłem z I do II

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Nie ileśtam , a dywizję dokładnie co 28 dni.

652601399840421198520.png

Opublikowano

W kliencie wchodzisz do lig i po prawej stronie na samym dole masz More about the League System

After 28 days of inactivity in a particular ranked queue, a couple things will happen. First, you'll be hidden from the standings in your League, and you may lose League Points depending on your current tier. Every seven days thereafter, you'll lose LP again until you play a match in that queue.

The number of LP lost following each period of decay is as follows:
Diamond: 50
Platinum: 35
Gold: 25
Silver: 10
Bronze: 0
If you fall below zero LP as a result of decay, you'll be placed into the next lowest division. If you're already in Division V of your league, you'll fall into a new league in the next tier down. This is currently the only way to get demoted to a lower tier.

WhatShouldIDo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...