Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co kupić za IGC?

danon34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje jakiegos najlepszego auta za igc czy porsche 911 gt2 jest lepsze od rodstera mi sie chyba wydaje ze nie.No wiec co mam kupic do wydania mam 2mln kasy.Pilne Pozdrawaim

Opublikowano

Jeżeli miałbym wybierać auto do 2mln IGC, postawiłbym na Porsche 911 GT2 (996). No, ale skoro Ci się nie podoba to Lamborghini jest równie dobre i powiedziałbym bardziej uniwersalne. Lepiej to auto ogarniesz. Trzecią opcją jest Porsche 959, ale ono z kolei przegrywa prędkością max. z dwoma wcześniej wspomnianymi. Nic innego nie jest godne uwagi do max. klasy A.

Z resztą polecam Ci przetestować przez to: http://www.mpcforum.pl/topic/726711-200613-tachkamenyalka-v38/

Opublikowano

ja to testoiwalem ale nie bylem pewien bo one praktycznie tak samo sie prowadza tylko murci ma hardcorowe przyspieszenie co prawda nie lepsze od bugatti ale zawsze to cos ale kolega z innego forum mi pomógl i wybieram roadstera

Pozdrawiam i dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...