Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Launcher

DumbaS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie. Przejdźmy do konkretów.

A więc tak chciałbym się dowiedzieć czy ktoś posiada jeszcze stary launcher premium do MC. Gdyż ten nowy jak dla mnie to totalna porażka i jest w nim problem z włączaniem modów. To tyle bo nie ma co się rozpisywać.

Dziękuję. Pozdrawiam.

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

Hmmm...,cheba nie dostaniesz starego launchera wszystkie wygasły.

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Opublikowano

Miałem stary launcher i grałem na nim przez jakiś czas na 1.6.1 ale zależy mi na grze na 1.5.2. Ze strony Minecraft.net nie można już go pobrać... A chodzi mi tu o to by móc mieć mc 1.5.2 i zainstalować sobie modyfikacje.

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

@Up:

To nie jest launcher premium... Jak w temacie napisałem "stary launcher premium"

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

Aby zagrać w minecraft'a musisz teraz właśnie posiadać ten nowy launcher, ponieważ stare launchery straciły swoją ważność i choć byś go posiadał nie zagrasz nim na wersji 1.6.1 xD

Opublikowano

O boże.... Ale nie chodzi mi o grę na 1.6.1 !!!!! Ludzie xDDD Pisze że potrzebuje STAREGO LAUNCHERA PREMIUM BO CHCE ZAGRAĆ NA 1.5.2 !!! Teraz z nowym launcherem nie ma folderu z minecraft.jar.... + nie ma folderu mods.... -.-' Czy to takie trudne ?

OWSLA-530x200.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...