Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] fps tf2 !

belmon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem z fps,ping u mnie jest bardzo dobry gorzej z fps,czy na takim sprzecie (na najgorszej grafice czy coś,mona by było jakoś grać?)

Spoko jest na respie kolo respa ale w polu bitwy źle z fps.

Bardzo proszę o pomoc,jakieś porady co mógł bym zrobić,co mogę pobrać aby uzyskać lepsze fps.Miałem też gameboots (czy jakoś tak się nazywało) ale nie duzo pomagało ;c.

Proszę jeszcze raz o pomoc,z góry dziekuje

post-684768-0-23196700-1372721025_thumb.jpg

post-684768-0-11344900-1372721028.jpg

Opublikowano

Postaraj się przed grą wyłączyć programy takie jak skype/hamachi/gg, ogolnie te, ktore nie sa potrzebne ci do gry, ewentualnie grasz z kolega, to w tf mozesz jeszcze skype uzyc, badz PUSTEGO serwera ts/ventrillo/mumble. Twoj sprzęt powinien dać rade tej grze, więc widocznie masz nasyfionych rzeczy, albo masz włączony jakis plik(Czasami jest to program do renderingu filmow) w który jest wpakowana cała pamięć ram. Sprawdź te pliki, i zobaczymy co dalej.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Mam powyłączane wszystko i dalej mało fps,a gre ustawiłem chyba już na najgorsza grafikę.

Wchodzę jeszcze w "odinstaluj lub zmień program" tam mam na prawdę dużo rzeczy połowy nie używam,myślisz że to może zżerać mi ram ?

post-684768-0-47449700-1372775310_thumb.jpg

Opublikowano

Odinstaluj te nie poczebne rzeczy, a przede wszystkim LEGAUE OF LEGENDS - to zwala pliki sytemowe i przez to ci sie TF zcina

76561198018588473.png
Opublikowano

A znacie jakieś dobre programy żeby samo odinstalowało nie potrzebne programy? ;<

mam CCleaner ale to tylko takie stare aktualizacje itp usuwa,a potrzebuje żeby programy odinstalowało bo w pojedynkę samemu to z godzina będzie mam chyba 121 programów/update do usuniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...