Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 1300GC

kuyhkjghkg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Po małej przerwie (4 miesiące) postanowiłem wrócić do WarZ. Wchodząc do Marketplacu, zauwżyłem, że mam 1300GC - stąd moje pytanie: Czy tyle GC to dużo? I czy powinno się je troche oszczędzać?

W sumię skoro napisałem ten temat, to jeśli można proszę wymienić ISTOTNE zmiany, które zaszły na przełomie 5 miesięcy, gdyż nie chcę zakładać nowego tematu i pytać się o rzeczy oczywiste. Z góry dziękuję. ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Troszkę to jest zakupisz za to trochę plecaków i amunicji bo jak widzisz ceny teraz są niskie

:)

card.png

Opublikowano

Dodali:

Zmniejszony loot :(

Nowy wygląd

Nowe postacie

Drzewko umiejętności

Nowy anty-cheat :)

Tańsze itemy w sklepie

itd...

Opublikowano

Mozna przenoisc sejfy pod warunkiem ze sa puste ale znikaja jezeli nei sa uzywane przez 3 tygodnie pare fixow dodano miejsca lootu i nie wiem nic wiecej

Opublikowano

1300GC to jest jakaś 1/6 serwera na 30 dni , więc tak średnio. Ale kupisz sobie za to jakieś potrzebne zasoby.

Opublikowano

Zawsze za te 1300GC możesz kupić sobie magazynki bądź bronie. Najlepiej wejść na forum warz. Tam ludzie ogłaszają się i sprzedają różne rzeczy. Czasami warto, bo mozna kupić taniej niż w grze. Ja np. zakupiłem 70magów do blasera i jestem na plusie +500GC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...