Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Baza danych pandoramt2

Murzyn225117

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie czy ktoś ma dostęp do bazy danych do Pandorymt2 ??

Jeżeli tak to proszę napisać na PW lub niżej

Będzie limit pozytywnych głosów :D

Pozdroo

Opublikowano

Dostęp do bazy danych mają tylko administratorzy serwera i jestem w 100% pewny, że Ci takowego dostępu nie udzielą.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

jemu chodzi o stary wyciek kont z pandory, jednak wszystkie passy już rozkodowali i wszystkie konta przeczyścili :P

69sf.png

Opublikowano

jemu chodzi o stary wyciek kont z pandory, jednak wszystkie passy już rozkodowali i wszystkie konta przeczyścili :P

Nie wszsystkie bo pare dni temu wyczyscilem okolo 20 kont 250 lvl z pro eq klasowym :)

Opublikowano

Nie wszsystkie bo pare dni temu wyczyscilem okolo 20 kont 250 lvl z pro eq klasowym :)

Zapewne.Wejdz do gry i pokaz chociaz 2 konta ;)

Na forum pandory byla wzmianka o ataku.Administrator prosil graczy,aby zmienili hasla tak wiec w tej bazie znajduja sie tylko dropy/shopy/osoby ktore skonczyly gre.Aktywnych osob tam nie znajdziesz a w szczegolnosci 250.

Osobiscie znalazlem kilka 110/130 lecz bez eq.

Srij9JT.png

Opublikowano

Wątpię, że administratorzy dadzą Ci dostęp do bazy. O wycieku słyszałem, ale szczerze wątpię, że masz te konta ..

xD

Opublikowano

Zapewne.Wejdz do gry i pokaz chociaz 2 konta ;)

Na forum pandory byla wzmianka o ataku.Administrator prosil graczy,aby zmienili hasla tak wiec w tej bazie znajduja sie tylko dropy/shopy/osoby ktore skonczyly gre.Aktywnych osob tam nie znajdziesz a w szczegolnosci 250.

Osobiscie znalazlem kilka 110/130 lecz bez eq.

Konta ktore ojebalem, juz sprzedalem te eq :) Po 2 nie gram na tym syfie i nie trzymam eq bo na ciul mi ?

Jakies padaki co mi pozostawaly to eq 80/90 lvl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...