Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

screeaner v1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak sie spytam co to jest to jest hack czy jakis program

@edit

Dzieki wojtaszek 5* a i fajny program kaka masz tez ode mnie 5*

Opublikowano

Niewiem po co ten program przecież WarRock ma takie coś że jak naciśniesz PrtScr podczas gry to on zapisuje screen w folderze gdzie masz zainstalowana gre w formacie .jpg

n3ntiaqj0.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie to zal i tyle ,wez to usun.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.[ by prokiller00
Opublikowano

Po mojemu jest spoko i mam jeszcze jedno pytanie... moze to robic multi screany?

w sensie ze jak wcisne 5 razy pod zad home to mam 5 screanow? jesli tak to moze byc duza zaleta

xJustMe.png

Opublikowano
Nie podoba się? Wypad.

Jak na moje mod cię przerasta. Musisz być taki eloł jął zią, pisać fajne riposty i jeszcze fajniejsze docinki - tak nie jest. Starasz się, ale wychodzisz jeszcze bardziej żałosny.

Topic@

Bezsens, do czegoś takiego lepszy jest UO. Szybszy i lżejszy.

Opublikowano

@up2

nie staram się być kimś kim nie jestem. Po prostu denerwuje mnie to, jak ktoś się poświęca i daje na forum, a inni go zbluzgają. I mam w dupie co o mnie myślicie.

A poza tym, skąd wiesz jaki chcę być? Jesteś moim tatą/mamą? N/c.

@topic

Jak zobacze jeszcze tutaj spam polecą banany

bez gif.

Opublikowano
Nie podoba się? Wypad.

żAl mi cię kaKa. Czekam na bana za spam. Swoje zdanie co do tego "programu" już wyraziłem.

Chyba założenia tego forum są jasne "Cheaty,Boty,Hacki,bugi do gier" takim programem idź sie pochwal do działu programowanie.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.[ by prokiller00
Opublikowano

ej nie chce sie wtrącać bo już nie jestem modem warrock ale po jakiego grzyba ten program został przyklejony jak jest takie coś jak przycisk do robienia screnów

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

Opublikowano

żeby było jasne. Program kilo_kartofli na moją prośbę. Nie ja podczepiłem. Musicie się czepiać? Przestanę chyba hacki robić bo wam się to też nie podoba...

bez gif.

• Dodaj nową pozycję...