Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Atmosfera na UK

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy na angielskim serwerze panuje jakaś fajna atmosfera? Chodzi mi o kulturkę i poziom gry.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Szczerze nie grałem tak ,ale gram na niemieckim i jest bardzo podobny ponoć , a i przepraszam za to co zachwile napisze tam gdzie nie ma wiekszości polaków atmosfera jest miła przepraszam ale taka prawda

Tak więc graj bo na pewno atmosfera bedzie miła albo zacznij grać na niemieckim tam to atmosfera jest dobra , a niemiecki to taki język nie jest straszny a nawetpo angielsku można sie dogadać

Opublikowano

Szczerze nie grałem tak ,ale gram na niemieckim i jest bardzo podobny ponoć , a i przepraszam za to co zachwile napisze tam gdzie nie ma wiekszości polaków atmosfera jest miła przepraszam ale taka prawda

Tak więc graj bo na pewno atmosfera bedzie miła albo zacznij grać na niemieckim tam to atmosfera jest dobra , a niemiecki to taki język nie jest straszny a nawetpo angielsku można sie dogadać

Szczerze to potrafię niemiecki w jakimś podstawowym stopniu, ale nie mam z kim grać - samemu nie mogę.

Ja moglbym z toba zagrac od 0 ;d

Jeszcze nie mogę się zdecydować pomiędzy UK a DE

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Szczerze to potrafię niemiecki w jakimś podstawowym stopniu, ale nie mam z kim grać - samemu nie mogę.

Jeszcze nie mogę się zdecydować pomiędzy UK a DE

Ja proponuję DE. Spróbuj pierw na DE- jeśli się nie spodoba to przejdziesz na UK :D.

Opublikowano

Grałem troszkę na UK i powiem ci że tam jest lepiej. Na Forum jest mało ludzi ale są bardzo mili nie jak na PL sami spamerzy. W grze łatwo się dogadać z innymi jest tam miło i przyjemnie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...