Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bany

WaterAqua

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej nie dostanę bo kiedyś kupiłem SB za tą najniższą kwotę ;D

O takich użytkowników dbają!

Opublikowano

Ale to jest EA oni nie banują tych co kupili SB.

Bo jest większa szansa ze znowu to zrobią (ja kupiłem kiedyś parę razy 50k SB za 11zł i więcej nie kupie mam jeszcze zapas ;)

Pamiętaj! Jeśli zasłużyłem , kliknij na "Lubię To"!

Ciebie to nic nie kosztuje, ale mnie motywuje. ^^

Opublikowano

ale trzeba używać z głową

Pamiętaj! Jeśli zasłużyłem , kliknij na "Lubię To"!

Ciebie to nic nie kosztuje, ale mnie motywuje. ^^

Opublikowano

Potwierdzam! Kupujesz SB i nie banują!

Ale to nie działa tak perfekcyjnie.

Ja używałem tanka i paru innych 'czitów' i przestało mi działać konto,

ale nie pisało, że mam bana. ;o Na drugi dzień wchodzę. Działa! :D

Bonus:

>Włodek!

<Czego szmato!?

>Jakiś cziter używa autofinisha, ale kupił SB. Banować go?

<Poje****? Może jeszcze raz kupi i będziemy mieć na piwo!

>Ok.

Opublikowano

KozixoPL ma racje ja kupuje boosty uzywac czitow (FLPR bot auto finish itd i bana nie mam ) dopoki bedzie ktos kupowal boosty musi naprawde zasj za skore EA zeby mu zbanowali konto. Widza o cziter ale kupuje boosty to niech kupuje dalej :D

Opublikowano

ale brednie piszecie :-) co ma kupowanie boostów do czitowania? myślisz że kupisz boosty za 10zł i cie nie zbanują? Jeżeli ktoś używa czitów i EA to wykryje zbanuje na pewno konto nie patrząc czy ktoś kupuje boosty czy nie, EA na pewno nie chciało by żeby jedna osoba czitująca i kupująca boosty psuła zabawę setkom innym osób

Opublikowano

każdy tutaj zna "prawdę" , a prawda jest taka, że zostało zbanowane 2000osób jak podaje strona nfsw czyli coś z tym fantem robią i zapewne dokończą robote a jeśli nawet zostanie paru oszustów wpadną przy kolejnym bugu :)

1371897076-U387138.png

Pomogłem?

Daj+

Opublikowano

EA tak banuje ze wiecie ..

Mam kolege, ktory ma konto jeszcze po bugu z diamentami, a teraz autami. Nic. No i nic nie wladowal w gre.

EA to ea wiec..

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Sorry ale ja na swoim drugim koncie wbiłem rok temu 50lvl treasure botem a teraz dobiłem 60 botem na pościgi nie kupiłem SB nawet za grosz jeżdżę cały czas na tank mode i sh i nie mam bana :>

Opublikowano

Sorry ale ja na swoim drugim koncie wbiłem rok temu 50lvl treasure botem a teraz dobiłem 60 botem na pościgi nie kupiłem SB nawet za grosz jeżdżę cały czas na tank mode i sh i nie mam bana :>

A kto Ci tank moda udowodni? No chyba, że ktoś filmik nagra, ale komu go wyśle? ;)

Ja już się przejechałem na SlenfBocie... ale myślę, że jeżeli używasz hacków w singleplayer to ok, gorzej jak jeździsz w multi, szansa na bana wzrasta o 100%.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...