Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]VIper p90TR Przedłużanie i opinie:)

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy jest porównywalne z P90TR SE czy lepsze gorsze i czy można to przedłużać Ultimate Renwal KIT ten co teraz jest w is proszę o konkretnie odpowiedzi:)

Opublikowano

Grałem tym troszku. Jak dla mnie lepsze niż TR SE. Trochę wali częściej banie i mi się wydaje szybsze(ale nie jest chyba). Tymi ultimate nie idzie tego przedłużać, bo one tylko do demonic epic są. Możesz jedynie super renewal kitem to przedłużać.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Miałem P90TR SE jest oniebo lepsze od P90TR nawet nie jest porównywalne do niego... P90TR SE jest owiele szybszy, lepszy wygląd, celniejszy (ale chyba mi sie zdaje), i da się go ulepszyć.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Mialem Viperke na 7 dni. Jest minimalnie slabsza od tr se, poniewaz tr se mozna customizowac. Podajze mozna przedluzyc tym ultimatem ale nie jestem pewny. Mam tr se na perma i osobicie wole wlasnie grac nią niz viperka. Jedyny plus to wiekszy magazynek, bo wszystkie p90-tki maja po 50 kulek a viperka ma 60 ;)

Jesli nie masz tr se to przedluzaj ;p

Pozdro;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...