Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dicker Max - opinie

PvtJacob

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam w planach kupno PzIVS. i Dicker Maxa ,ale bardzo dużo osób na D.Maxa narzeka i nie wiem czy będzie to trafny zakup. Prosiłbym ,żebyście wypisali plusy i wady Dickera ,i co o nim sądzicie oraz abyście podali ile średnio zarabia .Ewentualnie jeżeli ktoś chce to niech też napisze mi o PzIVS. :). Daje lajki :).

Opublikowano

Dicker Max i jego minusy i plusy:

Plusy:
+Dobra penetracja
+Dobra szybkostrzelność

+Dobre obr na strzała

+Świetne camo

+Niezła mobilność
+Doskonały zasięg widzenia

Minusy:
-Podobno jest w praktyce niecelny i to strasznie
-PAPIEROWY pancerz

-Mało HP

-Dosyć wolno się rozpędza

-Wysokie koszty pocisków (600 za pocisk)
-Podatne ammo

-Wysoki

Myślę, że jeżeli ktoś ogarnia TD i lubi nimi grać, mając duże doświadczenie na nich, zakup dobry. Ale bez doświadczenia na TD... :/

Co do Pz IV S.
Zacytuje siebie z poradnika na innym forum. Mówię od razu: TO JEST MÓJ PORADNIK, MOJEGO AUTORSTWA! NIE MÓWCIE, ŻE PLAGIAT!

Plusy:

+Dobre działo
+Świetna wieża
+Świetne camo
+Niezgorszy przód kadłuba
+Dobry zasięg widzenia i radia
+Dobra zwrotność
+Dobra depresja działa

Minusy:
-Tragiczny bok i tył kadłuba
-Przekładnia z przodu, przez co łatwo mu uszkodzić silnik lub go podpalić
-Wolno się rozpędza
-Wolna wieża
-Niski dmg na strzał (Często poniżej średnich obrażeń)

Bardzo polecam ten czołg. Świetna zabaweczka, z dobrymi zarobkami. Spokojnie można utrzymać nią T10 jeżeli ktoś się troszeczkę wysili. Moim zdaniem najlepiej wydany gold w WoTie.

Opublikowano

Mam Dicker Maxa prawie od roku, i gra się świetnie, jednak chcąc niechcąc mam małe doświadczenie w grze TD, bez niego podejrzewam, zę trudno jest ogarnąć ten czołg. Na dzień dzisiejszy wychodzę te 15-20k na plus bez problemu bez premki a zdarzają się nawet bitwy 40k+ na czysto. Jak wspomnieli koledzy wyżej, ma słabiutki pancerz i troche drogie pociski, jednak świetne camo, działo, zasięg widzenia i wszystko inne :) Generalnie typowy snajper, osobiście gorąco polecam, ale tylko dla doświadczonych. I całkowicie dementuje plotki o niecelności działa, owszem, bywa kapryśne, ale w zupełności wystarcza do kampnienia i snajpienia z odległości kilkuset metrów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...