Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Po co ten nowy launcher?!

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic nie działa. Nie tylko piratom.

Wygląda ochydnie, modderom nie daje jakoś wiele. Ludzie skarżą się na dziesiątki błędów, black screeny, nie działające texture packi.

Gra zrobiła się bardziej... techniczna, wyobraźcie sobie gościa którego nie obchodzą mody, API itp, a gra dla rozrywki i ma przed oczami takie coś.

Większości użytkowników nie obchodzi API, techniczne strony gry- chcą po prostu odpalić, wpisać nick, hasło i grać. A nie wskazywać ścieżkę zapisu, parametry Javy, oglądać konsolę...

Mam wrażenie, że mogą się ugiąć pod graczami i przywrócić stary launcher oraz zezwolić na pobieranie nowych wersji piratom. Zobaczycie, że tak zrobią. Inaczej gra bez połowy piratów upadnie.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Ten launcher jest ciągle udoskonalany, co jest napisane po uruchomieniu go...

A np. wybór wersji i dopisywanie RAM'u jest fajne.

Dla non-premium launchery już są, o co spinasz dupkę? Ja mam premkę i nie muszę bawić się w to gówno.

Brak sygnatury. :3

Opublikowano

Launcher jest OK, bo można dodać RAM.

Dodatkowo można łatwo wgrywać mody. Nie gram na modach przeważnie,

bo mi się ich po prostu nie chce wgrywać ;p

Launcher jest spoko i fajnie, że go dodali.

A czy do gry MultiPlayer potrzebny jest inny launcher? (z ciekawości, bo nie wiem).

Co do wersji 1.6, to szczerze? Nie podoba mi się wprowadzenie tej wersji.

Kiedyś to był Minecraft fajny, chodziło o budowanie, a teraz jakieś konie :D

Tęsknię za wersją 1.5.2.

343731479829004887779.png

Opublikowano

@UP

Wciąż możesz wybrać "1.5.2 Relase" xD

Wszystko idzie do przodu, Minecraft też... niestety.

Brak sygnatury. :3

Opublikowano

Wy jakbyscie byli znawcami, a wiekszosc z was na SurvivalTescie nie grala -,-. Launcher jest dobry :) Mniej piratow :). gra upadnie bez was? - ludzi ktorzy nie potrafia zarobic tyle hajsu na gre?. Gra ma dokladnie 11,101,973 sprzedanych kopii i ta liczba caly czas rosnie -,-

Opublikowano

Jak dla mnie launcher wygląda w porządku, Ale mogli lepiej się postarać o oprawę graficzną :), Dobrze że launcher ma wbudowane dodawanie RAM'u, bo wiele ludzi miało z tym problem :)

Opublikowano

To nie wiem. Bo mi wywala bledy, urucham jako proces w tle, otwiera osobne okno a nie w launcherze..

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...