Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Katakumby

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem. Skończyły mi się wskrzeszenia na miejscu (Czyli w tym miejscu co padłem - wiem, bezsens, ale gracze skumają) i mam 18 lvl i stoję w miejscu. Innych misji nie ma, a na Katach nawet z drużyną dość dobrą, padam co chwile... Gram Berserkerem, EQ nawet w miarę. 2,3K PŻ ale to i tak za mało -.- Jakieś sugestie co mogę zrobić? Z kasą średnio... 5 Złotych monet tylko mam. 20 potek i szukałem jakichś innych misji, byleby wbić lvl i lepsze EQ stworzyć, ale nic nie ma :( Pomożecie?

Opublikowano

Nie może drużyna przejść misji? Powinno zaliczyć przecież. A co do ekwipunku, może sprzedaj i zrób lepszy? Albo zrób nową postać i na niej coś próbuj przełożyć albo sobie dać. Albo niech ci ktoś coś pożyczy.

Opublikowano

Poszukaj gildii. Pytaj 40 lvl + żeby Ci pomogli. Gra bardzo dużo polaków którzy sb pomagają wzajemnie. To z pewnością Ci pomoże. Katakumby są trudne na 18 poziom postaci.

Opublikowano

Byłem już na katach. W 5 osób. 3x berek, raz elementalista i kler. Nie daliśmy rady. Tego z meczem ubiliśmy na raty można powiedzieć, potem do tego co przywoływał takie nie wiem, demony? xD Musiałem iść do miasta, żeby EQ naprawić bo miałem 0/44 (Mam EQ łotra - nie stać mnie na lepsze, i miecz dwuręczny podboju? Coś takiego xD) Potem skończyły mi się te wskrzeszenia i paru osobom też i nas wywalało na początku i nie daliśmy rady... Nikt nie chce iść ze mną w PT z wyższych lvl'i. Nie mogę też się wbić do żadnego PT -.- Zastanawiam się, czy Klera nie zrobić, bo nim się zawsze wbije na takie PT -.-

Opublikowano

próbowałeś robić Garden solo? Dropnie listek parę razy, sprzedasz i już trochę kasy jest. Co do ekwipunku, nie radzę używać innych kolorów niż niebieski (chyba, że fiolet, ale to jeszcze długa droga :) ). Szukaj setów, które dają Ci najlepsze możliwości. Grasz berkiem, więc dla Ciebie tylko i wyłącznie pancerze płytowe (Plate Armour).

57199140501148694665.png

Opublikowano

Mam płytowy. Listków nie sprzedawałem, bo nikt się nie pytał o nie :x Może na ogród pójdę. Set mam zielony, czyli zły?

Opublikowano

zielone i białe są strasznie kiepskie przez jeden mały szczegół: nie posiadają bonusu setowego, jak niebieskie i fiolety. Bonus setowy jest różny, przeważnie dodaje trochę defa i jakiś spell, który sam się aktywuje (w secie na bodajże 19lv była mroczna ochronka, na 29lv jest Niekończący się Zryw itd...). Nikt nie pyta o listki, ale możesz je wystawić w domu handlowym. Dom handlowy znajduje się za murem naprzeciw kuźni (to wielkie szare koło na mapie).

map00003.jpg

57199140501148694665.png

Opublikowano

Jest tu coś takiego? O_O Dzięki za info w sumie. Ale ja mam 18 lvl. Pewnie pójdę do lasu i poexpię, dobiję 19 lvl i zrobię tą zbroję na 19 lvl. Potem na Katach może dam radę w PT z paroma osobami. Inne pytanie: gdzie kupić te zwoje do wskrzeszania i ile kosztują?

Opublikowano

Jest tu coś takiego? O_O Dzięki za info w sumie. Ale ja mam 18 lvl. Pewnie pójdę do lasu i poexpię, dobiję 19 lvl i zrobię tą zbroję na 19 lvl. Potem na Katach może dam radę w PT z paroma osobami. Inne pytanie: gdzie kupić te zwoje do wskrzeszania i ile kosztują?

nie do kupienia. Tak samo mikstury i pierścienie wierzchowców. Musisz oszczędzać jak tylko się da.

57199140501148694665.png

Opublikowano

Już ich nie mam... Wszystkie na Katach zużyłem. No nic, zrobię nową postać, zarobię trochę i zwoje przerzucę :x

Opublikowano

Mam maxa w tej grze. Gram defem nick Sunea. Jezeli potrzebujecie pomocyz bossami itp napiszcie cate robie spokojnie solo, mone to juz padne ze 2x ale tez dam rade. 18 lvl to lvl postoju musisz wyexpic na repkach lvl do 19 i wtedy nowe questy masz w eq nie inwestuj na starcie spokojnie starczy ci te z gardenu wyrobione apotem orbisz te z shadiza. Eq i tka zmienia si co 2 godziny na poczatku a lvl bije sie szybko ;d Wiec powroce do lvla. musisz dobic expiac na mobach w katakumbach albo na repkach z wilkami.
Sunea.

Opublikowano

dziwne, ja na twoim lvl'u (z resztą od jakiegoś 12-go poziomu) każdy nast. set mam tylko i wyłączne CENNY (ten niebieski) a na 18 poziomie miałem ze +20złota z cennym set'em (a nie mam jeszcze pojęcia jak się robi kasę w tej grze :P )

ogarnij 5 typa i grajcie ostrożnie, lurujcie po kilka mobków, w róg je i ubijać, niech defender je tauntuje na siebie i tankuje w miarę możliwości

Opublikowano

Kase robisz na dziennych plus selasz soulstones sinthea i kamien zywiolow ;d (dropiaz Ivesta najtrudniejszej inscie w grze) EW garden of twilight do zrzygania i selasz itemy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...