Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Kilka "nowości"? :)

Astoria.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Bez zbędnego gadania, co o tym sądzicie? :)

87838100393379212048.jpg

@DOWN

Udostępnione są 2 z tych GUI (wersja podstawowa - ja to rozbudowałem i odbugowałem), mam takich rzeczy o wiele więcej, lecz na SS-ie się nie zmieściły :)

Opublikowano

Nothing Special. Kill-Stats, System Ignorowania udostępniony.

@offtop: Dlaczego ukradłeś Fubonowi Bało-Bało?

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

@UP

Interface jest podstawowy i jak dla mnie taki jest najlepszy (każdy lubi coś innego).

@Topic

GUI jest wręcz zaje**ste.

PS. To "Saldo" w ekwipunku to do systemu bankowego?

Opublikowano

@up

tam co jest ten obrazek konia/peta to jest to obrazek czy nowy "chr" tam umiejscowiony ?

heh głupie pytanie , bo przecież ten zam scen jest użyty do przywołania , a poza tym na 100% byście tego nie dali rady zrobić sądząc po banale prac

Kim ty kur*a jesteś, że po 2 ss-ach z kilku prostych dodatków do serwera potrafisz wywnioskować moje umiejętności?... Co do pytania jest to zwykły obrazek.

PS. Uważasz, że prace są banalne, to co mam zrobić, żeby takie nie było? To jest metin do chu*a...

Opublikowano

@up

Tak, do systemu bankowego.

@update :D

Mała aktualizacja, nie wiem, która wersja lepsza:

89745764794730556608.jpg

fajny pomysł tylko (jak dla mnie) chujowo wygląda ten progress bar

Opublikowano

Lubię wszystkie nowości w metinie lecz niedlugo z tego się zrobi kolorowy świat pokemonów ...

Opublikowano

Pasek postępy zmieńcie na jakiś cieńszy, bardziej metinowy i może hmm niebieski lub czerwony. I te % z nim także niepotrzebne. Mogą się wyświetlać jak się najedzie np.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Pasek postępu (ProgressBar), a raczej jego grafika będzie zmieniana, aktualnie chciałem tylko zobaczyć jak to wszystko będzie wygląda.

Opublikowano

@up

Tak, do systemu bankowego.

@update :D

Mała aktualizacja, nie wiem, która wersja lepsza:

89745764794730556608.jpg

nawet fajnie wyszlo tylko jak wyzej pisali ten pasek nie pasuje, najlepiej dac taki ktory jest juz w metinie tzn. ten niebieski co sie punkty gildi laduje wplacajac yang.

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...