Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azure Knight - Staty, Skille

Eugeniusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Dziś zaczynam grać w Dekaron i najbardziej przypadła mi do gustu postać Azure Knight. Tylko jest mały szkopuł... Nie wiem jak rozdawać skille i staty... Wydaje mi się, że staty mniej więcej tak: 2 str 2 hp 1 dex, ale nie jestem pewien. Co do skilli to nie wiem nic. Proszę o szybką pomoc!

Pasjonat
Opublikowano

no staty, tyle co pod broń a reszta w heal chyba taki są najlepsze(najwięcej dają), co do skilli to zależy jaki build wybierzesz, mace/axe/sword, no i później masz jeszcze opcje, 2 ręczna broń+broń+tarcza, 2 bronie+broń+tarcza, 2 bronie+2 ręczna broń(chyba najmniej popularne połączenie), no i jak już któryś wybierzesz to później na necie znajdziesz jaki skille trzeba, jakie można, a jakich nie warto:

mój ak miał miecz/tarcza+2 ręczny miecz i fajnie się grało, ale znów ponoć z 2 toporami szybciej expisz, lepszy dmg

Opublikowano

staty pod bron . Proponuje Ci build na poczatek dual axe poniewaz najszybciej expisz . Najlepiej skille rozdac w brandisha na 51 lvlu eb jak chcesz sie bawic na pvp soul knight maxowac dual mastery i dual advance ,strenght jesli chcesz mozesz dac w jumping crash ale ja tam nei dawalem xD na 91 robsiz reset i rozdajesz skille pod pvp ( ja robilem na 80 i zyje) xD

Opublikowano

Eugeniusz, szczerze to masz tyle postow i tyle rozpisek na ten temat w WWW.GOOGLE.PL

Ludzie, naprawde szukanie nie boli, nie wiem, moze czytales inne posty z forum, ale praktycznie all mowi to samo. Aktualnie nie wiem czy cos sie zminilo, ale miesz+tarcza (duzy def) i 2H Sword pod skille...

To tyle co wyczytalem, a skille? Zdecyduj sie kim chcesz grac, zawsze mozna resnac, ale nie wczesniej jak na 90+ lvl. Ja i tak nawet gdyby dwie bronie byly najgorsze z najgorszych i tak i tak bym je wybral, dla mnie jeszcze kwestia estetyki i kozacznego wyglada 2x AXE= szpan kielbasa xP Kocham azure, ale i tak gralem cipcia ze skilami aoe czyli Mage... Wracajac do azure, to jedno jest pewne, napewno wszedzie znajdziesz opisane ze ludziska uzywaja 2H Sword, tu jest pewniak, reszta, to tak nawet jak tu sie dowiedziales. Pozdro i szukaj w google, naprawde milion for jest na ten temat...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...