Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] warto

kaaramba12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy według was warto kupić tę grę ? Tryb zombie i trochę też single są dla mnie ważniejsze niz multi . Mam cześć nr. 1 i nie jest zła , a teraz zastanawiam się czy warto kupić kolejną część , co myślicie ?

Opublikowano

Bo 2 spoko a polecam ci Ba%$#*field 3.

Dla zombie to możesz kupić ale radze ci też dodatkowe mapy kupić bo z 1 mapy to ci sie nie spodoba raczej :)

Opublikowano

Bo 2 spoko a polecam ci Ba%$#*field 3.

Dla zombie to możesz kupić ale radze ci też dodatkowe mapy kupić bo z 1 mapy to ci sie nie spodoba raczej :)

Mam i to jest moje multi , a zombie to właśnie seria black ops , single to jeszcze coś innego , ale to już nie będę mówił co . A czy przy zakupie nie ma się 3 mapek , coś w stylu : " miasto " , " farma " i chyba " przystanek autobusowy ( albo może chodziło o paciągi czy metro ) "?

Opublikowano

To jest jedna wielka mapa podzielona na kilka lokacji.
W jednym trybie jeździsz po wszystkich lokacjach autobusem (tranzit), a w niektórych jesteś zamknięty na jednej lokacji w 4 lub ośmiu gracz (przetrwanie, żałoba)

Ale uwierz że ta mapka Ci się dość szybko znudzi :P

Opublikowano

Według mnie BO2 to słaba część CoDa. Kupiłem ją w dniu premiery, pograłem 2 miesiące z zachwytem, ale teraz według mnie jest nudna i słaba. Fajny jest tylko tryb zombie w dodatku. Wielu uważa, że BO2 to najgorsza część CoDa. Jak masz pieniądze i chcesz mieć wszystkie części CoDa, to bierz.

AxeePL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...