Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[30 dni] Etaldd

ReallSkill

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hej, to od Etalda :P

Witam, chciałbym się odwołać od tego bana. Nie wiedziałem że ten link podchodzi po reflink. Po 10 dniach bana, z pewnością mi wystarczy. Następnym razem bd uważał na linki wychodzące z mojej strony. Mam nadzieję że rozpatrzycie ta prośbę pozytywnie. Z góry dzięki To tyle.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Hej, to od Etalda :P

Etaldd ma ręce i nóżki (ale rączki mu wystarczą) i może założyć konto, które posłuży do odwołania. Nie potrzebuje adwokatów. Chyba wiesz, prawda? :)

Opublikowano

Etaldd ma ręce i nóżki (ale rączki mu wystarczą) i może założyć konto, które posłuży do odwołania. Nie potrzebuje adwokatów. Chyba wiesz, prawda? :)

Tak to prawda. Ale sam poprosił mnie o to i nie chciał mieć potem problemów z multi acc + nie musiałby czekać na akceptację posta. Nie ma póki co dobrego argumentu na ub, bo fakt jest słuszny. Nie do końca wiedział, że to reflink, ale ludzie uczą się na błędach. To tyle ode mnie :) Jeśli będzie chciał się odwoływać to napisze już tu z konta do UB ;)

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...