Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

T57 Heavy

Gdeto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich czołgistów mam takie pytanie czy warto iść w to drzewko (T57 Heavy) to znaczy że dobry ten czołg jest i czy dobrze się nim gra . może wybrać jakieś inne drzewko, chodzi mi o czołgi z magazynkiem.

Dzięki :)

Opublikowano

Według mnie linia bardzo dobra.

Od 7T mamy już magazynek.

T57 według mnie bardzo dobry czołg.Ma 4 pestki, średni DMG to 400. Szybki reload.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Możesz twierdzić że T69 bez golda nie da się grać a to błąd. Z goldem może przebijasz wszystko ale po bitwie masz - 60 tys . A jeśli strzelasz zwykłymi ap'kami to możesz spokojnie +20 z premką zarabiać . 173 penetracji spokojnie wystarcza na przebijanie 8 i 9 tierów z 10 gorzej ale od boku czy tyłu ładnie wchodzi. Czołg jest specyficzny idziesz na łatwiznę i strzelasz goldem ale możesz się też pomęczyć i walić z ap i też mieć zabawe z gry . A co do całej lini to opłaca sie robić T57 Heavy niszczy system w dobrych rękach ,co 21 sec 4 pestki .

Opublikowano

Tylko ja nie jestem graczem co gra z goldem , bo jak z goldem mało co z bitwy na + się wychodzi , zwykłymi pociskami też można coś tam przebić :)

Opublikowano

t57 ma najwiekszy dmg/min ze wszystkich ht , wolniejszy od AMX50B .

Obydwa czołgi sa godne polecenia ,

co do t69 173 penetracji wystarcza , jednak na goldzie mozna wykrecic ladne bitwy z jednak trzeba grac na zmiane z premka 8t zeby na zero wyjsc ;)

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...