Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Plik Z Rozszerzeniem .pak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Błagam pomocy ściągnąłem właśnie Aion i zrobiłem coś bardzo głupiego przez przypadek.... :angry:

plik ENU otworzyłem za pomocą notatnika i automatycznie wszystkie inne pliki tego typu przestawily mi się na tą opcję i zapisaly!!! co robic??? mogę to jakoś odwrócić??? błagam pomocy!!!! :(

Opublikowano

1) Przywracanie Systemu

2) Ponowna Instalacja

3) Pobierz program do edycji plików z tym rozszerzeniem i edytuj notatnik tym programem. Powinny automatycznie zmienić się na ten program. Możliwe że jakieś pliki zostaną uszkodzone ale to nie problem ściągnąć z Source pojedyncze pliki.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

"1) Przywracanie Systemu

2) Ponowna Instalacja

3) Pobierz program do edycji plików z tym rozszerzeniem i edytuj notatnik tym programem. Powinny automatycznie zmienić się na ten program. Możliwe że jakieś pliki zostaną uszkodzone ale to nie problem ściągnąć z Source pojedyncze pliki."

A możesz mi powiedzieć co i jak dokładnie mam zrobić w punkcie 1 twojej wypowiedzi i o jaki program ci chodzi w punkcie 3???

Nie jestem tak świetnym informatykiem jak ty więc miło by było jak byś to wszystko wyłożył krok po kroku takiemu małemu noobkowi jak ja... :rolleyes:

Opublikowano

Ja bym kliknął prawym, właściwości, zakładka ogólne i tam wszystko jest. Tam pisze typ pliku i otwierane za pomocą. Naciskamy guzik zmień i tyle...

A ten z przywracaniem systemu wyjechał D:

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano
Ja bym kliknął prawym, właściwości, zakładka ogólne i tam wszystko jest. Tam pisze typ pliku i otwierane za pomocą. Naciskamy guzik zmień i tyle...

A ten z przywracaniem systemu wyjechał D:

tak właśnie szukałem tam ale nie było tej opcji "Wspólna biblioteka DLL Powłoki systemu Windows".... bo właśnie to musze ustawić....

a i jak by co to mam Windows 7 Ultimate...